Sunday, June 20, 2010

wajahku

Ketika ingin pulang ke matrik sempena cuti Hari Wesak \^_^/

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam rindu kepada semua pun tidak dilupakan. HAHA. Blog aku sudahpun dipenuhi dengan sarang labah-labah. Sebulan lebih aku tak update blog aku ni ha. Haish. Hidup aku sangatlah sibuk dari hari Isnin sampailah hari Jumaat. Tetapi hari Sabtu boleh dikira kurang beban la. Hanya sibuk dengan assignment dan buku tutorial sahaja. Nampak sahaja macam sikit, tapi kerja macam menggunung je aku tengok. HAHA. Hari Ahad pun masih boleh rileks tetapi kelam kabut di sebelah malam sebab kena bersiap untuk ke kuliah esok paginya.

Pengenalan aku macam panjang sahaja. Maaf la ye? Dah lama tak update blog ni. Rasa macam excited tapi entahlah. Wireless sentiasa tak betul, kejap ada kejap tak ada. Orang lain pelik tengok aku online, offline dan seterusnya. HAHA. UPS dah dekat maa tetapi aku masih rasa ketinggalan je. Tak boleh jadi ni. Huu..

Hari Khamis yang lepas, seorang teman yang berada sama aras dan sama baris telahpun meninggalkan matrik. Dia telah ditawarkan untuk SPA. Tahukah anda? Sila la cari dengan pakcik Google tu ye jikalau tak tahu? Jom lihat kami beraksi pada hari terakhir beliau. =.=






P/s: Pening kepala nak buat tutor physics + chemistry + esok ada kuiz chemistry =.=

P/s/s : Selamat hari bapa kepada semua bapa di dunia :)

2 comments:

ainin sofiya burhan said...

ira! dpt mtrik mne?
satu taon ke?

hira said...

ira dapat matrik johor la ainin
ainin dapat mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...