Sunday, September 13, 2009

engkau


Assalamualaikum semua. serius aku cakap. aku sudah malas nak update blog ni. grrr.. kalau bab usya-mengusya, jeling menjeling, lihat-melihat blog-blog orang, kira ok. berjam-jam baca satu persatu. tapi bila masuk blog aku, kosong je pemandangan aku tengok. tiada yang istimewa. 3 kali ganda tidak hebat seperti orang lain. agagaga xD apa kes? maaf, tiada masalah kecurian. masalah hilang anak pun tiada. hal ini demikian kerana aku masih budak-budak yang masih belum cukup umur. tahun depan baru cukup umur. masuk alam baru. waaa.. seperti tidakku percaya bahawa aku sudah meningkat remaja. heh xD

hari raya sudahpun hampir. baju raya pun aku tak ambil kesah. lagu-lagu raya dah banyak berkumandang di corong-corong radio. sedih hati aku dengar. tapi aku masih sibuk dengan peperiksaan. hari khamis baru habis. masa tuh, orang lain dah sibuk-sibuk berkemas. almaklumlah nak balik kampung dan beraya di kampung mereka. aku pun nak balik kampung juga! teman-teman aku pun dah mula bershopping sakan. shopping tak ingat dunia betul. ni yang aku cemburu banyak. hahaha. dah la, penat aku nak taip panjang-panjang. sekian dahulu cerita daripada aku. nanti aku taip lagi, ok? salam :)

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

salam dek
lame x mai cini
bro lagi teruk
mlas update n singgah2
hhehe
xD

raye da dkt

hira said...

salam
hehe x)
tuh la pasal
orang lagi sibuk kan?
hue3 ;pp
yup!
raya sudah hampir :)

silbi abigail said...

awk cuma perlu jd diri awk sndiri, blog umpama imbasan pemikiran dan gaya idup awk. tiada kepentingan yg mutlak. yg selesa, rasa, suka, duka, luahan atau apa shj yg dtg adalah truly dr awk. jgn terikut dgn mereka kerana awk adalah awk, bkn mereka.
dan..
selamat hari raya aidil fitri!
bergembiralah dgn org2 tersyg.

hira said...

hehe x))
terima kasih banyak-banyak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...