Thursday, September 9, 2010

dan bila esok..


Assalamualaikum w.b.t kepada anda semua. sila-sila jawab salam itu, ok? HOHO. lupa..awak, awak, dan juga awak.....saya iaitu teddy bear di atas merupakan wakil kepada tuan empunya blog ini iaitu Zahirah Dzulkifli ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Tak kiralah anda adalah rakan sekolah beliau, teman blogger, sekolej, sahabat di IMVU ataupun di mana-mana sahaja kamu berkenalan. Beliau ingin memohon maaf di atas ketelanjuran yang dilakukan selama berkenalan dengan anda semua. Manusia ini memang selalu melakukan kesilapan. Sekiranya terkasar bahasa, tersindir, ataupun sebagainya, beliau menyusun sepuluh jari sebagai tanda maaf terhadap segala yang telah beliau lakukan.

Terasa seperti sekejap sangat kita menjalani ibadah puasa, tengok-tengok esok dah raya. Puaskah kita dengan amalan yang kita jalankan? Diharapkan amalan itu tidaklah berhenti sebegitu rupa. Apabila raya dah menjelma, sila jaga diri masing-masing ye? Janganlah main mercun, meriam segala, nanti ada apa-apa terjadi, susah pula. HEHE. Apa-apa pun, kepada yang nak balik kampung tu, sila berhati-hati di jalan raya. ingatlah orang yang TERSAYANG. fuhhhh..bold terus! HAHA. Baikkkk..malam raya ni tak tau la nak buat apa, siap-siap untuk esok sahaja kot o.0 Cuti matrik pun dah tak lama. Isnin sudah kembali ke sana dan bakal tinggalkan laptop di rumah. Hanya mampu online facebook dan blog ini sahaja :(

Salam Lebaran buat semua dari hati yang tulus ikhlas, Zahirah Dzulkifli :)

2 comments:

eDdY said...

selamat hari raya hira...
maaf zahir n batin..(^^)

hira said...

selamat hari raya juga buat awak :)
maaf zahir & batin :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...