Thursday, May 24, 2012

Kata-kata

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Aku rasa dah lebih sebulan aku tak jenguk-jenguk blog ni. Apatah lagi update. Aku rajin baca blog orang yang keluar dekat wall Facebook. Selain itu, memang malaslah jawabnya. Serius, makin nak habis sem ni makin stress dan makin busy. Boleh migrain tiap-tiap hari. Hahaha.



Memandangkan aku terasa ingin nak update sekejap, kira halal lah tu kan aku meng"update". Kalau tak, memang sampai bila-bila tak ter"update". Nanti bila terasa lapang sangat-sangat, aku blogwalking. Jangan risau. Masa je yang membataskan segala-galanya. Sekarang stress dengan assignment, final exam lagi. Nasib baik tak ada masalah lain. Kalau ada, pengsan jadinya -.-


Apa yang boleh aku cakap, korang ada cara tak macam mana nak membina balik semangat ber"blogging"? Hahaha. Aku tahu mesti ada yang perasan aku lama sangat sembunyikan diri. Haiyaaa.. Facebook aku rajinlah online sebab banyak benda yang boleh aku dapat dari situ. Sebagai contoh, kelas ada ke tak. Haaa.. Itulah. Masalah kedua, perasaan untuk menaip panjang-panjang macam esei tu pun dah tak ada >.<


Sekian,
-Gadis M-

4 comments:

cik najihah said...

akk pun dah x terupdate..bz sgt nk habis sem ni

Zul Fattah said...

take ur time.. slesai benda yg penting dulu.. blogging ni utk mngisi masa lapang je..

Seri Ayu said...

slow-slow bebeh;)
fokus mana yg penting dulu. gudluck!

Lia Irdelia said...

hhehheh.. betul2,,. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...