Thursday, April 19, 2012

Stress? Kahwin.

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Hehehe. Pagi yang indah. Hujan renyai-renyai membuatkan diri terasa nak lena dibuai mimpi je ni. Tapi disebabkan aku kena kuat untuk siapkan report tadi, terpaksa abaikan permintaan tersebut. Huehue.


*Ihsan Google*


Maaf, aku tak sempat nak blogwalking ke blog-blog korang memandangkan minggu ni aku sibuk sangat. Nak balik rumah pun tak boleh. Minggu depanlah kot. Stress sedikit sebanyak dah mengganggu hidup aku. Hahaha. Pengorbanan seorang pelajarlah katakan -.-


Tapi bak kata roomate aku, stress kena kahwinlah. Dah kahwin nanti tak stress dah. Eh, yeye je kan kau ni jah. Muahaha. Suka-suka hati kau je buat andaian macam tu. Kalau fakta tu betul, tak apa juga. Aku pasti mesti ramai orang yang kahwin sebab nak elakkan stress.


*Ihsan Google juga tapi jumpa dalam entri aku yang INI*


P/s : Soalan yang selalu hinggap di telinga aku, bila nak kahwin? Pfffttttt.. Aku tak faham soalan tu. Hahahaha. Makin stress jadinya.

9 comments:

Ezad Skytech said...

nak hilangkan stress..cepat2 la kawen...tu fakta atau auta...hee~

Ini Kisah Tia said...

lah , bukan lepas kahwin ke lagi banyak yang nak dipikey .. hehe

Lia Irdelia said...

kawin hilang stres???

wahahaha

zOeY zAu YaH said...

kalau betul nk kawen gaklah haha

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Abg Stalker said...

jom kwin sama2. :)lama x tgk gf cun ni. ;)

Green Apple said...

hira.. jgn lupa jemput ye...

daya said...

nk kahwin jugaklah macam ni ! stress. haha

kemey said...

haa aku pon x stress sbb dapat makan free knduri kawen hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...