Friday, April 13, 2012

Selat Melaka.

Assalamualaikum semua.


Hai tak salah aku selama sebulan jugalah blog aku ni terbengkalai. Nasib badanlah ye. Hahaha. Lepas test dah habis, duduk rumah seminggu sempena cuti mid sem lagilah perasaan MALAS tu menguasai diri. Haih. Kerja yang lecturer bagi pun tak jalan lagi ni. Padahal 2 hari je tinggal. Tengok betapa hebatnya penyakit M tu melanda aku. Isk Isk Isk.


Masa permulaan cuti hari tu, aku pergi ke Johor sebentar untuk menghadiri majlis perkahwinan keluarga terdekat. Nah, korang tengoklah 2 orang model aku ni beraksi. *Padahal 2 gambar je haaa.. -.-*



Waktu ni waktu matahari terpacak atas kepala. Aku tengok kamera aku tu gelap je screen dia tapi mereka ni nak juga bergambar. Haaa.. Ambil! Walaupun bateri kamera dah kong. Tapi cantik juga, kan? Muahaha. Malas nak edit.


Sekian. Entri ni sekadar menghilang sesawang labah-labah yang penuh dekat blog aku ni. Huehue.

6 comments:

Seri Ayu said...

amboi berjalan. seronk. cuti midsem kan? hewhew.


takpe. dah taknampk terbengkalai bila sudah ade update! :)

cik najihah said...

cntik la gambar tu..kamera ape eh

Syazwan Che Deraman said...

kena pakai mantra untuk hilangkan M tuh.

hehehehe

Zul Fattah said...

relex r.. aku pun lama senyap ni.. baru nk bw hari ni.. haha..

Lia Irdelia said...

hai kamu...

err..
maybe kita serupa..
:)

Abg Stalker said...

g johor x ckp..klu x bole dating ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...