Tuesday, March 13, 2012

Teringin

Assalamualaikum.


Seperti biasa, aku asyik menghilangkan diri. Maaf. Huhu. Berbalik kepada tajuk, aku teringin sangat untuk cuba sesuatu yang baru. Nak tahu apa? Jubah. Muehehe. Serius, kadang-kadang aku terpandang orang berbaju jubah macam cantik je. Sedap mata memandang tapi bila nak membelinya, terasa sedih. Harga bukan main mahal. Apa boleh buat, duduk diam. Simpan di dada.


*Google*

Tengok Irine update pasal jubah lagilah aku rasa macam kempunan. Cantik sangat! Kadang-kadang terasa macam nak join kelas menjahit dan bolehlah jahit segala baju yang aku nak. Haaa.. Macam best kan? Murah pun murah. Tak adalah charge mahal bagai. Dengan kain, manik-manik apa semua. Beratus-ratus duit berterbangan. Kalau berduit tu, tak apalah nak tempah ke beli siap ke.


Agak-agak kalau beli dekat Jalan TAR, murah tak? Hahaha. Tunggu orang belanja je la :p

11 comments:

NA said...

Kalau teringin sangat belilah 1 jubah dahulu yang murah-murah :)

-wina1979-

Rapunzel Cikilolo said...

beli jalan TAR takla murah mane tapi murah dr area lain macam kedai sebaris dengan globe tu kot...

Syazwan Che Deraman said...

nanti, kalo ada sesape pergi mekah,

suruh la mereka beli jubah.
kat sana murah.boleh borong.
hehehe

Ezad Skytech said...

hee..kat Jalan TAR rasanya murah..survey la dulu..hee~

Prettywrite said...

smalah..keteringinan yang sama..tp ketakmampuan membatasi segalanya..hehehe

Clara Rella said...

waktu kecik2 clara pakai jubah.. dlulah..

alah kq hira, beli kt tmpat yg murah.. mesti ada yg murah n cantik..

skrg nie clara igt nak pakai bj kurung cotton balik.. huuhhu..

budak penjara said...

mesti cantik klu pompuan pakai jubah kn..hehe

zareliqa afiqa said...

Teringin jugak.Tengok orang pakai sweet sangat.Tapi tu lar..kena kumpul duit.hewhew :D

L said...

jom, L nk belanjer.. hihii

jom tmbah ilmu.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Dalila Diela said...

ha'ah.jubah mmg slalu mahal.
sy x bepe suka sgt pakai jubah.hehe

Abg Stalker said...

hira tggi x?org tgi pki lg cun.ada shape.perghh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...