Friday, November 28, 2008

Last birthday! :D

Last month, birtday aku yang ke-16. Kiranya sweet 16 la kan? Huhu. Masa tu last day exam. Memang semua orang khusyuk je study. Tapi aku buat dek je. Study macam sengal. Haha. Aku kisah apa . Last day, pandai-pandailah study macam mana pun. Tak sabar betul exam tu habis. Boleh merdeka woo... Yang penting, MERDEKA! Then, sambut birthday aku! Hehe. Detik 12 tengah malam pada 24 Oktober, ada juga la yang hantar mesej wish birthday. Walaupun sikit je, tetap bangga dapat jadi kawan korg. Masa tu malangnya, aku tengah tdo. Haha. Aku bangun pukul 3 pagi baru reply semua mesej korang. Sorry ye. Kepada  yang wish awal for my birthday tu, thanks a lot . Wish anda amat berharga . Kepada yang wish lambat, tak apa. Anda tetap kawan saya  ;)




Pada hari tu, kawan-kawan rapat aku lupa birthday aku. Boleh pula macam tu?  Tak apa. Disebabkan korang khusyuk sangat stduy, aku maafkan korang. Haha. Aku tak kejam la. Aku masih ada sifat mudah maafkan orang tau. Hehe. Satu hari tu memang best la juga. Dapat call orang lama-lama. Main call je orang sampai ada orang boleh cam siapa yang asyik call dia tu. Haha. Kesian orang tu jadi mangsa aku. Tak apa. Sehari setahun je. Bukan selalu pun, kan? Hehe :p




Malam tu juga, family aku buat surprise birtday party untuk aku. Comel je kek dia. Tengok la siapa empunya kek tu. Haha. Aku dapat kad birthday dari family dan sarung phone dari akak aku. Huhu. Sungguh terharu la. Thanks a lot for my beloved family. I love you all so much! :)


The next day, aku terima la jemputan ke umah terbuka kawan aku. Nama dia, Husna. Kawan-kawan aku semua suruh aku wajib pergi. Padahal malas. Dorang ingat aku tak tau ke dorang nak buat surprise birthday party tu. Haha. Tak apa, disebabkan korang kawan rapat aku, aku datang. Korang patut berterima kasih tau dapat kawan macam aku. Adeh. Perasan kejap. Haha


Sampai sana, makanan banyak wooo... Penuh gila perut aku makan semua makanan yang family dia buat . Sungguh sedap! Lain kali kalau buat apa-apa, jangan lupa ajak. Haha. Masa tu, kawan-kawan aku yang hadir termasuk la kawan aku yang menjemput aku sendiri ni Husna, Adah, Atyn, Nadh dan juga Ain. Ain punya birthday dah lepas. Tapi disebabkan dia dah hadir tu, sambutlah sekali. BEST! Macam twins pula. Hehe.


Dorang susah-susah beli muffin dan Atyn yang topping muffin tu. Adah pula hias muffin dengan M&M . Yummy! Yummy ! Sedap wehhh.. Thanks sangat-sangat dekat korang yang sudi sambut birthday aku masa hari tu :D




Photobucket


Ni lah hasil topping dan hias dari kawan-kawan aku.

Photobucket


Bersama Ain ! :D


Photobucket


Inilah gelagat tuan rumah, Husna dan juga Adah :p


Photobucket


Persembahkan geng-geng aku ni. Tuan rumah yang snap picture ni. Huhu.



P/s : picture hadiah-hadiah yang lain ada dalam phone. Malas nak upload. Haha. Tak apa. Buat kenangan dalam phone je ;)

1 comment:

haikal said...

huhu..rapatnye korang kan..
anyway..selamat hari jadi lah yer..ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...