Thursday, December 25, 2008

Shopping!

Assalamulaikum.




2 hari yang lepas, aku bersama-sama parents dan seorang adik lelakiku ke Tesco Kajang untuk shopping sakan! Aku la orang paling lambat bersiap walaupun hati cakap tak. Haha. Sepanjang perjalanan, aku usya je tepi tingkap. Dah memang tabiatlah tu. Takkan nak termenung pula kan? Hahaha.



*Pelan ke Tesco*

*Tesco Kajang tapi dah tukar Tesco Xtra Kajang*


Dah sampai, ada la sebuah kereta ni berhenti depan kereta kitorang. Ayah aku ambil jalan kanan sebab nak parking kat belah sana. Rupa-rupanya kereta tadi nak parking situ rupanya. Adeh. Sabar betul. Kemudian, bermula operasi mengangkat semua barang-barang keperluan dan kehendak. Haha.



Dalam perjalanan pulang ke rumah, ada seorang penunggang motor ni. Dia sangat berhemah sebab menggunakan telefon bimbit sambil memandu. Mesej menggunakan sebelah tangan. Konon hebatlah tu. Aku pun boleh. Tapi aku naik basikal je. Hoho.

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

yeah tesco kajang..
ku penah g skali jekk...
hihi...
but last year tiap2 g tesco shah alam...
coz....
keje sane...
heheh.....
suara ku famous 1 tesco...
ohoho....

hira said...

skli je?hu3.cian je.sy g dh byk kli. kebuhsanan melanda g sne.tp brg dier besh gak la.leh borong2.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...