Monday, April 26, 2010

REUNION 1ST BATCH

Assalamualaikum semua. Lama betul aku away dari blog ni. Ni nak update balik dengan cerita yang berlaku pada petang semalam. Nak letak gambar banyak-banyak *malas nak cerita* HAHA. Enjoy ye rakan-rakan :)













Cukup la sampai sini sahaja gambar-gambar semalam walaupun pada hakikatnya ada banyak lagi. Takut siapa-siapa yang tengok tu terasa nak muntah saja. HAHA. Serius, aku terasa rindu balik dengan budak-budak JEPS aka Jalan Empat Primary School *nama sedap je,kan?* Walaupun tak ramai tetapi sangat happening. Bila jumpa, mulalah mulut nak cakap itu ini. Almaklumlah lama sangat tak jumpa. Muka pun dah berubah. Tapi ada juga tak ingat nama aku. Banyak betul nama yang disebut. Kesian~ HAHA.

P/s : Jom reunion balik :DD

2 comments:

aiDieNa said...

Seronok bergelar pelajar.. :)

hira said...

hehe :DD
betul~~~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...