Thursday, June 30, 2011

hari bersamamu~

Assalamualaikum. Toink toink toink. Maaf, aku sangat pemalas plus malas plus memalas plus dimalaskan. Semuanyalah kesimpulannya. Tak idea la sayang oi. Kering dah otak ni. Dah lama tak diperah. Selama ni berhempas-pulas study untuk prepare exam je. Huhu. Kan dah kantoi :p Haih. Kesian betul. Baik, dah lari dari topik pula. Hehe. Hari Rabu bersamaan 22 hari bulan, aku hilangkan rasa kebosananku dengan keluar bersama teman-temanku :D

Perkenalkan Ki :) Kalau sesiapa yang usya, previous entry aku jumpalah dia ni. Suka gelak kuat >.< Hahaha. Dia sebaya dengan aku. Sayang dia banyak banyak banyak~ :D

Akak Ika! Hehe. Orangnya comel :) Semua orang tak percaya dia lagi tua dari kami. Siap minta IC sebab nak tau kebenarannya. Haha. Kesian akak. Sabar eh? ;)

Inilah kami ketika dalam perjalanan pulang ke rumah. Abaikan aku yang serabut tu eh? Nampak lagi tembam kot. Haih =__=


Sekian sudah cerita ni. Huhu. Byebye.



Pesanan dari penaja : Sila tengok cerita Laddaland~ Seronok! Hahahaha :D

2 comments:

LynN LoLa~~ said...

eh eh tumpang tanye dik, tu afiqah ke? student usm kubang kerian, kan??

hira said...

Akak, tu Atiqah. Yeah, USM KUBANG KERIAN~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...