Thursday, January 15, 2009

Exam dah habis laaaa~





salam semua . test diagnostik dh pun berakhir . boleh la berblogging semula . rindu betol ;) adakah ayat aku ni skema ? haha . disebabkan ada yang tak berapa paham , terpaksa la tulis penuh2 . hee x) 1st day exam , fikir soalan tuh susah tapi boleh la pulak aku jawab . dengan bangganya aku ckp , aku boleh jawab 1 paper add math rini . selalunya aku tiada masa nak siapkan . sedih bukan ? haha . harap2 result aku semuanya oke . amin..


cukup la kot sampai sini je blog aku rini . akan disambung pada akan datang . salam ;)


4 comments:

Chicho said...

Wah...terima kasih ya hira, sy sudah mengerti apa yg Hira tulis...maaf kalau mambuat Hira terpaksa menulisnya penuh...oya, ujian nya(Exam) sudah selesai atau baru mulai? selamat menempuh bertugas ya...Thank you Hira...

hira said...

small matter je tuh.exam sudah habis.boleh la saya sentiasa on blog ni.sama2 ya chicho ;)

Eazy Izzuddin said...

uish...
da lame x berblog nih..
rindu la..
xD

hira said...

haha.wendu ke?xpe2.akn diupdate blog owh.insya allah ri senin ni ade blog bawu.usya2 la ye. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...