Thursday, January 22, 2009

Hari yang menggembirakan.




anda sekalian ! lme betul xon . rindu amat , oke ? hu3 . oke2 , entry aku hari ini pasal hari temu mesra dengan ibu bapa di sekolah esok . sungguh best ! aku nye result yang boleh dikatakan sedang2 itu bakal diketahui oleh ibu bapa ku esok hari . bersiap sedia la untuk menahan telinga daripada kena bebel . hue3 .


macam mana la ye reaksi kedua ibu bapaku esok ? aku sendiri yang rasa nervous ni pun macam takut2 je . mana la tahu panjang lebar je cikgu itu cerita2 sampai la mak aku akan memanjangkan cerita itu sampai ke rumah . paling pendek pun , esok lusa baru habis . haha . kesian betul .



kan best kalau aku dapat tidur macam budak ini bila sesi temu mesra itu dijalankan . tak sanggup rasanya nak dengar cerita2 . hee x) harap2 esok punya adegan berjalan lancar la ye . boleh balik cepat owh . then , sure aku kena study lebih2 lagi untuk ujian yang akan datang ini . ramai betul pesaing dalam kelas aku itu . haha . sampai di sini sahaja ye . harap2 anda sekalian sehat sentiase di samping keluarga tercinta .

3 comments:

hira said...

alhamdulillah result dh ambil.xkena bebel pun ;)

Eazy Izzuddin said...

aha...
gud2.....
result ok kew?

hira said...

oke!hahaha x)tuh pun bawu sbjek f4.blum f5.kalu f5,sure xtaw nk jwb pe mse exam.hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...