Tuesday, May 19, 2009

if it is a grammy award? ;)

Assalamualaikum w.b.t kepada anda sekalian.hari ni anda semua boleh mengambil award-award yang telah diberi oleh mereka-mereka di bawah.mari kita usya! :))


award yang pertama khas dari akak aja yang comel.hehe x)
thanks akak~ :))



award ni datangnya dari kcynodia.namun,tetap ada peraturannya.

peraturannya ialah:
1. Letakkan logo award ni secepatnya dalam satu post yang khas.
2. Jangan lupa menyatakan siapa yang memberinya.
3. Jawab soalan award: kenapa suka berblog?
4. Tags dan sebarkan awards ni kepada kawan-kawan yang lain.
5. Jangan lupa link kan mereka ke dalam post kamu.

kenapa suka berblog?
-->untuk mengurangkan rasa kebosanan
-->dapat bertukar-tukar maklumat dengan para blogger yang lain
-->membaiki kelemahan dalam penulisan.huhu
-->mengeratkan hubungan silaturahim sesama anda~ :))

maka dengan rasa berbesar hati,aku beri award ni kepada sesiapa yang sering membaca setiap entry yang aku buat.tak kira la dengan sengaja ataupun tidak.


ni pun diterima dari kcynodia.huhu.thanks banget~


manakala award ni pula diberi oleh cik anna.terima kasih ye cik anna walaupun kita masih baru dalam perkenalan ;)

Rules before you grab this award:
1. Ambil award Followers ini dan letakkan di dalam blog anda.
2. Sertakan link blogger yang memberi award ini.
3. Pass kepada berapa orang sahaja yang anda mahu.
4. Pastikan anda maklumkan kepada penerima award yang anda memberi award ini kepada mereka.
5. Maklumkan juga kepada pemberi award setelah anda selesai meletakkan award ini di blog kamu.

dengan ini,akanku beri award ni kepada semua followerku.hehe.terima kasih sebab sudi menjadi follower walaupun blogku ni tidaklah indah dan hebat seperti orang lain.


award terakhir yang aku terima didatangkan oleh seorang blogger yang bernama eazy.huhu.dia ialah seorang blogger yang mempunyai banyak award.sila rekomen kepada beliau sekiranya mahu award.ngee~ ;pp

Before you got this award, have 3 rules to do..hiks :

1) Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P

2) Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P

-->cerita yang menarik
-->jalan cerita yang lebih tersusun
-->blog beliau yang sangat hebat
-->post entry yang pendek tapi isi yang panjang lebar.faham ke?haha
-->akhir kata,blog itu sangat best! :))

8 comments:

Eazy Izzuddin said...

hik3
awards yg mane 1 nih?
xD

hira said...

mana-mana yang awak nak.huhu

Eazy Izzuddin said...

ohoho
wah amek sume la erk...
xD

btw awards dr Aja dah dpt...
=D

kcynodia said...

hehe..tahniah tahniah..

hira said...

boleh la eazy.ambil semua dan sila letakkan frame ye?
hahaha x))

hira said...

kcynodia,terima kasih~ :)
awak pun sila la ambil award-award tersebut.banyak lagi tuh ;DD

pwincess AJA said...

thanks dear coz sudi amek!
;)))

hira said...

hehe x))
no prob akak
dah jadi satu kemestian lorh
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...