Sunday, May 17, 2009

kehilangan


Assalamualaikum wahai semua pengunjung blogku!haish.dah lama aku tak jenguk dan edit mana-mana yang patut.kesibukan melanda diriku.nampak gambar itu?itu menunjukkan bahawa aku tengah stres!huhu.yela sangat.almaklumlah sekarang musim peperiksaan tak kira la budak sekolah ataupun pelajar universiti.terpaksa la juga aku menelaah subjek-subjek SPMku itu.kadang-kadang tak ada semangat nak belajar tapi kena paksa diri juga.ada cikgu kata bahawa setiap institusi pengajian akan tengok keputusan peperiksaan pertengahan tahun.konklusinya,aku kena study hard!haha.dan....yang penting,aku hanya akan update blog ni apabila aku ada masa seperti hari minggu.waktu persekolahan yang biasa,aku hanya sempat usya sedikit cerita daripada blog-blog yang telah aku ikuti.hehe.doakan aku ye? :))

p/s : sila nantikan sesuatu untuk anda-anda semua.tutttt... ;p

8 comments:

Nakustikability said...

salam barakah to hira =)

based on my experience la, yep exm midyear pnting but not juz only dat exm, every exm also y noe. do ur best in trial exm later becoz tym tu boleh mmbuatkan kamu dpt offer lbh awal bbanding students lain.

take a gud care in ur study yaa ;)

Eazy Izzuddin said...

huk3....
gud luck exam..

- eina - said...

good luck for ur exam... :)

neway.. thanks been my blog follower.. :)

hira said...

nakustikability,terima kasih atas nasihat tersebut.akanku ingat sampai bila-bila.huhu

hira said...

thanks eazy~ :)

hira said...

eina,thanks for the same thing for you~ ;))

julietANNA said...

gudluck hira! :D

hira said...

huhu
thanx ye anna
appreciate sangat2~ :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...