Wednesday, June 17, 2009

award datang lagi

Assalamualaikum w.b.t.hehe x)) dah lama aku tak update blog aku dengan award dan tag.tag itu bakal aku buat pada masa akan datang.kepada yang telah lama memberikan tag kepada diriku,sila bersabar ye?aku sangat la tidak dapat menyibukkan diri aku dengan tag yang semakin menimbun itu.huhu

award ini khas datangnya dari cik emy

terima kasih ye cik emy.susah-susah je bagi award ni.bagaimanapun,maaf kerana lambat publish post ni :)

syarat-syarat menerima award ini

1.Pastikan jantina anda adalah perempuan.
--> semestinya aku seorang perempuan~ :)

2.Copy badge sebagai award anda.
--> sudah ;)

3.Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan.
--> sebab lelaki tak boleh nak make up macam perempuan
--> sebab lelaki tak boleh nak rapat dengan kawan sangat.takut dicop sebagai gay
--> sebab lelaki lebih ego
--> sebab lelaki suka gaduh
--> sebab perempuan selalunya mendapat perhatian yang lebih
--> sebab perempuan mempunyai jiwa seorang ibu
--> sebab perempuan mempunyai raut wajah yang indah

4.Pass kan award ini kepada girlfriends anda.
--> award ni untuk semua follower perempuanku :D

6 comments:

Eazy Izzuddin said...

uish
dpat awards kah

julietANNA said...

musim award dtg balik ke?hehe.

[ Goodbye zuLL ] said...

saya bangga jadi laki!

hira said...

eazy:tak dapat kot
sila cuba akan datang
hehe :)

hira said...

anna:yekot
hahaha x))
sila ambil ye?
malas nak update pasal award semua
ni pun mujur tak ada topik dah
musim tag akan datang
sila tunggu~ :D

hira said...

zull:ye2~
maaf jika anda terasa
huhu
itu hanya pendapat saya
maaf andai saya mengguris perasaan anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...