Friday, June 5, 2009

saya sibuk

Assalamualaikum semua.dah lama aku tak update blog ni.lebih kurang seminggu la.pc ni buat hal sedikit.sebenarnya pc rosak dalam lebih kurang 4 hari.awal bulan kesibukan diri.memang tak boleh nak online.huhu.lupa,minggu depan operasi mengemas sempena majlis perkahwinan kakak aku.aku akan jarang online buat sementara waktu.kalau ada masa,boleh la update sekejap.semalam baru sahaja beli barang-barang untuk hiasan hantaran dan macam-macam lagi.memang penat kalau nak dikirakan semalam.lepas balik sahaja dari nilai 3,kemas rumah sebab keluarga bakal menantu nak datang.almaklumlah menantu yang sulung.hehe.dah habis kemas,bergegas pula pergi ke low yat.nak beli laptop untuk sepupu.nak tunggu semua proses pembelian tu siap,memang lama.hampeh betul!

walau bagaimanapun,mereka-mereka di atas ni wajib datang ke rumah aku pada 13 hari bulan 6 iaitu hari sabtu depan.kalau tak datang,mereka harus bertanggungjawab ke atas apa yang mereka buat ;pp yang kanan tu dah semestinya datang.sila abaikan beliau.hee x) kepada blogger yang nak hadirkan diri ke rumah cik hira ni,sila beritahu beliau ye?haha.

entryku pada hari ini sudah sampai ke penghujungnya.semoga bertemu lagi :))

2 comments:

johari said...

thanks hira sbb add blog jOe! hira the best!

hira said...

huhu
u're welcome :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...