Friday, July 24, 2009

ceritaku

Assalamualaikum semua. maaf. aku sangat la malas untuk update blog ni. sebab? aku sangat addicted dengan game-game yang berada di tagged dan hi5. haha. gila game sudah aku ni ha. haish. parah. lagi pun, aku bukannya ada story mory sangat pun nak cerita. hanya homework yang begitu menimbun bak gunung everest tuh yang menunggu untuk disiapkan.

dengar kata, budak-budak PMR nak menduduki peperiksaan percubaan pada isnin minggu depan. waaa.. takut sudah aku. sungguh cepat masa berlalu. nanti tiba la masa untuk aku pula menduduki peperiksaan percubaan SPM. bukan itu sahaja, anda sekalian boleh nampak kan kiraan hari untuk SPM di atas entry ni hanya tinggal 3 bulan lebih sahaja? kalau tolak makan minum dan sebagainya, hanya tinggal sebulan sahaja kot bagi aku untuk bersiap sedia menghadapi peperiksaan yang begitu besar dan bermakna bagiku. tak nak ambil SPM tahun ni boleh? hahaha. ngada-ngada betul ha. isk3


p/s: pelajar-pelajar PMR termasuklah mira, selamat maju jaya ok? do the best! :)

6 comments:

LuVidA^^ said...

spm ye taun ni?
gud lux...
same ngn my lil sis..
:D

eddy said...

gud lak tau 4 trial...
game2 di tagged tu mmg menghantui...hehe
kena blaja kurang2 kan maen...(^^)

hira said...

luvida: yup2!
ambil spm la tahun ni
thanks~
goodluck to your sis too! :)

hira said...

eddy: hahaha x))
memang pun tagged tuh menghantui diriku
haish
tapi best!
hehe ;pp
by the way, thanks a lot :)

Eazy Izzuddin said...

2 la...
begitu cepat mase berlalu skang
huuuu
gud luck sis!
spm

hira said...

eazy, thanks bro! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...