Sunday, July 12, 2009

hari koko

assalamualaikum wbt.di sini aku ingin bercerita mengenai hari kokurikulum yang berlaku pada tempoh hari di sekolahku.suasana yang sungguh meriah dengan jualan-jualan yang diadakan.aku hanya cuci mata melihat makanan tersebut.aku pusing buat yang ke berapa kali untuk mengisi perut yang sudah berkeroncong.namun,akhirnya aku menjumpai pelbagai jenis makanan dan minuman.ada sesetengah yang aku beli dan ada pihak yang sudi memberi secara ikhlas.hehe x) terima kasih kepada mereka :

lynn aka amalina salwa kerana sudi belanja custard itu.sangat sedap! :)
hafiz kerana sudi bagi marshmallow walaupul seketul sahaja kau bagi.haha.lama tak jumpa.tetap tak berubah deh dikau.rindu fatin hanani la bila tengok muka kau ;p
kakak husna aka kakak huda kerana sudi belanja marshmallow dan rojak buah.
gerai 5ini yang fatin afifah buat ice blended tuh.psstttt..aku orang last beli ice blended tuh.aku sapu dua sekali ha.dua-dua tuh kira rm8 sebab ada aiskrim dengan coklat pelbagai tapi disebabkan mereka begitu baik dan aku last customer dapat rm5.yeah!!saving rm3~~ hahaha ;pp terima kasih deh kamu semua.aku nak bagi satu tuh kat adik aku tapi dia dah naik motor.jadi,aku bagi kat bestfriend aku sahaja la :))
dan akhir sekali buat arami kerana laksa itu sangat pedas tahu?haha.nasib baik aku suka pedas.kalau tak,aku tuntut bayaran.huhu

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

ooo
layan pedas nih
xD

devilboy77 said...

wow rindu plak aku time skolah dlu2....^^

hira said...

eazy,memang layan pedas pun
sedap~
boleh tahan pedas la juga pedas laksa tuh
berapa kg entah cili yang dia letak
nasib baik tak berapi
ngee~ ;p

hira said...

rindu zaman sekolah ek devilboy77?
hehe x))
tuh la..
tahun ni last kat sekolah
tak merasa dah nanti
kempunan sahaja ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...