Sunday, January 29, 2012

Download | Movie & Lagu

Assalamualaikum.


Maaf, semalam aku kurang sihat. Asyik guling-guling atas katil je yang mampu. Malam-malam sikit baru ok sikit. Tu yang malas nak update.


*Google*


Hari ni aku nak kongsi dengan korang link-link website untuk download movie.

1) Team Aryzs

2) Aku Muzik Hampa

3) Jieazzmovie

Atas ni aku jarang guna. Aku selalu guna yang bawah ni.

4) TeamHanna
--> Kebanyakan Mediafire dah delete walaupun banyak cerita yang latest-latest, tu yang guna nombor 5 bawah ni. Hehe ^___^v

5) Direct Download
--> Guna Mediafire. Best! ;D

Almaklumlah, aku pengguna Mediafire yang tegar. Muehehe.

____________________________________________________________________________


*Google*


Haaa.. Yang ni part untuk download lagu pula.

1) 4shared
--> Kadang-kadang tak ada lagu yang kita nak download tu, redha je la. Huhu

2) WebLagu
--> Kegemaran aku sekarang. Dulu ingat nak ada software download lagu free macam LimeWire tapi haram jadahnya sebab LimeWire dah lama tak beroperasi berikutan penyalahgunaan LimeWire. Jumpa yang ni, mata terus bersinar-sinar. Hoho

3) GudangLagu
--> Ni khas untuk peminat lagu Indonesia yang tegar seperti aku. Ekeke. Kalau berminat, silalah ke sini ye. Tapi kalau nak download, sila cari ayat "Download via 4shared" tapi tu untuk preview sahaja. Nak penuh, cuba try cari dekat Weblagu tu. Kalau nak video, korang copy je URL. Kemudian, paste dekat Youtube Downloader. Senang je. Yang full, video ni la.


Aku rasa cukuplah tu kot link-link yang aku bagi dekat atas ni. Selamat men"download". Hehe ;D


Nota Kecil : Perasan tak entry aku makin lama makin jauh dengan hal peribadi? Hoho

11 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

thnx 4 sharing....bru igt nak tanye sape2 yg bleh bg link utk download...sbb da lame tak download2 ni sume...bile bukak je yg lame punye da takleh gune...

zareliqa afiqa said...

Yang lagu tu mmg selalu sy download kat 4shared je.Lain tak tau.heee :D

syamsid dhuha said...

hai/konichiwa . try . hehehe just suggest - like the movie more in bluray . heh heh heh . owh of course their also have mediafire link to download . ngeee ..thanks for sharing miss zahiradzul :)awesome post ~~

Ezad Skytech said...

mediafire mmg selalu guna la...4shared..biasa la tu..hee~

emy|farid said...

slalu donload kat utube je, tq2...... lpas ni nk donload gak la. nk try. 4shared mmg kadang2 tak de lagu yg kta cri kan

Ahmad Haziq Azlan said...

yeah we are mediafire lover

Mr.Trollulz said...

Mediafire + IDM = WINRAR..!!

L said...

L suka 4shared..=)

jom hayati sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

zOeY zAu YaH said...

blh terjh nk d.load hihi..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huyooo bnyknya smber download dia

Dzarief Zuhdi said...

mediafire dabest... hehehe
slalu cari link mf klu nak dwload.. yg lain x penah nk jadi.. hermm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...