Thursday, January 26, 2012

Tips Kecantikan & Kesihatan

Assalamualaikum w.b.t semua.


Ingin kelihatan cantik dan sihat? Tetapi tak nak laburkan banyak duit disebabkan beli banyak produk? Aku nak share tips tapi korang kenalah pergi SINI dan SINIInsya Allah tips-tips ni dapat membantu. Aku suka usya link yang KEDUA tu sebab gambar dia kot. Menarik perhatian. Huehue.


*Google*


Siapa tak teringin muka flawless macam gini kan? Haaaa.. Meskipun tak adalah nak dikatakan tidak bersyukur, namun sesungguhnya tak adalah nanti orang cakap kau tak jaga muka kan. Biar je muka tak dibasuh. Nanti orang cakap pemalas nak jaga kebersihanlah pula kan. Nak gitu?


Disebabkan musim cuti semester masih melanda, aku bercadang untuk jaga badan balik. Nak kuruskan PEHA? Mari usya Youtube dengan cari kata kekunci "Squat Exercise" dan "Lunges Exercise". Haha. Ini je aku mampu buat. Tak pun sandar dekat dinding dan buat ala-ala gaya duduk. Tengok seberapa lama korang boleh tahan. Kalau berjaya, alhamdulillah :)


Nota Kecil : Ada info yang korang nak kongsikan? Meh meh letak dalam komen ;D

5 comments:

Lia Irdelia said...

wushuuu...
nak kuruskan peha?..
heehhe..

selamatlah yerkk.. :)

cik najihah said...

baru buat tips tadi hahah

Bobo said...

aritu bobo pg spa buat facial wash hehehe :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

laki pn leh gak? huhu menarik :D

zOeY zAu YaH said...

nk cantik kene amalkan tips gak bkn produk je kan? bgus2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...