Saturday, December 19, 2009

permulaan

Assalamualaikum. semalam merupakan hari pertama bekerja. pada mulanya, aku bagaikan orang yang jahil kerana tak tahu nak buat kerja apa. terpaksalah tanya kakak-kakak kat sana apa yang perlu dan tidak. kerja dan kerja sampaikan aku tak boleh nak duduk diam sebab nanti ada orang komplain tak buat kerja. orang yang baru masuk kerja sudah semestinya buat kesilapan macam aku. haha. tapi sejak dari itu, aku belajar. tak faham sila rujuk kakak yang senior. tapi terpaksa juga la menahan sakit kaki kerana berdiri. hehe. biasa la, adat orang bekerja la katakan. baiklah rakan-rakan, aku dah kekeringan idea la. insya allah kalau tak sibuk akanku update lagi. salam :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...