Monday, December 5, 2011

Awak, tolong sayang saya, boleh?

Assalamualaikum. Ting tong. Maaf, tajuk entri gua hari ni sangat poyo. Gua suka menghilangkan diri. Gua busykan diri gua dengan buat assignment bagai sambil layan movie. Final exam pun dah nak dekat. Apa lagi, haruslah rajinkan diri untuk study. Tapi tapi, mulai pagi tadi selepas detiknya pukul 12, semua orang sangat busy untuk daftar subjek semester depan. Gua dari pagi tadi nak cari Wifi tapi beliau sangat kedekut dengan gua. Gua update ni pun sebab guna broadband roomate gua. Haiyoo..




Website ni boleh pula dia buka tapi...




Tengok, server sangat busy.


Nota kecil : Gua nak daftar sebab gua nak daftar koko. Gua nak tahun ke-2 nanti bolehlah gua rileks-rileks sikit. Huuuu.. #guatension

3 comments:

Abg Stalker said...

line bz la tu..apa yg pnjg berjela?

ayuyuuu :) said...

server down je kan kalau nak bukak student2 portal cmni> hahai

Ujang9897 said...

gua staf UPM..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...