Friday, December 16, 2011

SEMINGGU !

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Rasanya seminggu juga gua tak update blog ni. Minta ampun ye semua. Gua tersangat-sangat sibuk melayan kerenah assignment, report, presentation segala yang sangat cemburu dengan gua sejak final exam hampir menjelang dengan jayanya.




Dah lama gua tak blogwalking. Serius, baru malam ni gua nak slow-slow blogwalking dan rajin untuk buat draft untuk next entry walaupun pada hakikatnya gua memang ada banyak kerja lagi yang perlu disiapkan.


Apa-apa pun, gua nak berterima kasih kepada Encik Ujang sebab sudi main review-review blog gua yang tak seberapa ni. Nak tengok apa beliau cakap pasal blog gua? Jommmm..



Kalau tak nampak, sila tekan untuk tumbesaran yang hebat :D


Nampak tak gua dapat gred A? Hoho. Walaupun tak sehebat orang lain, alhamdulillah blog gua dah mencecah 918 pengikut. Encik Ujang, thank you so much! ;) Lupa pula, korang perasan tak blog gua dah lain sikit? Ala, sikit je haaaa.. Hahaha.


P/s : Sejak akhir-akhir ni gua banyak makan. Mungkin disebabkan stress disebabkan kerja yang menimbun?


Nota Kecil : Harap bersabar kepada semua. Gua akan cuba jejaki korang balik. Bagi gua masa ok. 


7 comments:

Clara said...

patutlah kq hira lme tak update blog..

waaa... kq hira dpt gred A lah.. clara dpt gred B.. huuhuhu...

CekbOlat-bOlat said...

oke2.. take ur time.. hewhewhew

kemey said...

sy pon stress..kecian blog yg lame ditinggalkan hehe

r-5 said...

huyyyooo main review blog tuh~ huhu. tak pernah dapat review.. huhu. sama gak la bzz gak biasalah bulan2 nak final exam ni.. tests melambak.. stress gak la.. huhu :p

SoLy SoLicious said...

waahh..untungla direview incik ujang ha~

Ezad Skytech said...

hee..untung la kena review...dapat gred A pulak tu..:D

#blog da lain..? apa yg lain ye..haha~

Alieza Dayasari said...

tahniah.. GRED A...
hihi.. saja BW SINI.. USHA ENTRI....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...