Tuesday, December 6, 2011

Tiket Wayang Mission Impossible 4 FREE !

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Memandangkan gua malas nak layan kerenah pendaftaran subjek semester depan, gua nak share tiket wayang FREE dengan korang. Nak tak? Kalau tak nak, tak apalah. Share kepada yang sudi je. Hoho. Korang kan penggemar cerita wayang.




Aku pun dapat offer tapi dekat TGV Mines je la. Huehue. Apa lagi, mai la tekan SINI untuk dapatkan keterangan lanjut. Dari korang tak ada idea nak buat apa tu kan, tengok wayang lagi seronok kot.

16 comments:

CIK MAY said...

lame tak buat lawatankat sini..;)
tak nak ajak CM tgk sesame ke?

Abg Stalker said...

klu dpt tiket wayang free tp tgk sorg2 mmg x seronok utk abg.bila kita berdua nk prg tgk wyg sama2? :D

Abg Stalker said...

x de ehem2 la..sbb tu x kua jln2.sorg2 x best.mcm mn lak tu?hahaha

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh lama dah tak tengok wayang :). kat tempat umi terpencil huhu

Abg Stalker said...

hahhaha..tu le pasal..tetbe lak single ble dgn Hira. :P

Abg Stalker said...

hahha..cri sdri k. ;)xmo bgth kesahihannya.

Zul Fattah said...

susah r... busy r minggu ni

aRa ❤ aFiq™ said...

na tgk mission imposible 4..

Ezad Skytech said...

tgk trailer macam best je MI4 ni..hee~

#lagi pun da lama jugak la tak tengok wayang...

msredcheesecake said...

Nak tengok jugak.... Bila tayangannya?

r-5 said...

nak tengok jugak! betiol ke free ticket? huhu

ayuyuuu :) said...

ajaklah abg syg wehh g kua sme2 :) awuum

schaze zainn said...

hye dah lama tak BW
:)

kat ipoh bleh jugak ke? hihi

siti kektus said...

siapa tak mau tiket wayang free. haha :p

mas saari said...

singgah dari blog ujang!
menarik ni..

maszull said...

assalamualaikum hira...wah bestnya nak ikut tengok wayang boleh...hehehehe...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...