Wednesday, March 25, 2009

hey kamu! ;p

assalamualaikum.hari ini tidak lain dan tidak bukan merupakan hari rabu bersamaan dengan 28 rabi'ul awal tahun 1430 Hijrah.hehe.sungguh merepek.sebenarnya entry aku pada hari ini berkenaan dengan award.haish.award lagi.award ini datang khas daripada seorang blogger yang pada mulanya aku sengaja usya-mengusya blog beliau.sudah menjadi kebiasaan bagi diriku untuk menapak ke blog orang lain :)

nama beliau ialah siti_zowiah

berikut adalah award yang diberikan oleh beliau kerana sudi menjadi pelawat blognya :)

1) Copy image kat atas ni.

2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni.

3) Send kat mane2 blogger yang kamu suka. (unlimited)


komen pasal penghantar:
1) beliau merupakan salah seorang followerku
2) pink sentiasa menghiasi blog beliau yang seadanya pink.hoho
3) sekalung terima kasih kepada beliau xD


seperti sedia maklum,anda dijemput untuk mengambil award ini.haha.terima kasih.datang lagi :)

6 comments:

siti_z0wiah said...

wo0o.. terasa femes skejap..

aku disni...

wakaka...

hira said...

siti_zowiah:sekali sekala.bukan selalu.hoho

Eazy Izzuddin said...

hiks...
bole me ambbil ka?
hihi

hira said...

eazy:boleh.sila ambil ye.jangan malu-malu.huhuhu

devilboy77 said...

malu lah nak ambik....
ngeeeeeee....^^

hira said...

devilboy77:ambil sahaja.buat kenangan dan juga koleksi.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...