Wednesday, March 18, 2009

mari-mari ambil award :D

assalamualaikum!!!selamat petang dan salam sejahtera.hehe.terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang sudi memberi award-award di bawah ;))

award ni datangnya dari seorang blogger yang bernama eazy :)

Rules:
1) Copy image kat atas ni..
2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni...
3) Send kat mane2 blogger yang kamu suka.. (unlimited)

Komen pasal penghantar blog nih..=)
1) seorang yang baik hati menjenguk pageku ini.huhu
2) rajin memberikan award dan juga tag.sangat suka,ok?haha
3) page blog dia sangat cantik :)

award ini inginku beri kepada semua follower dan juga pengunjung yang datang ke blog ini x)


award ini juga daripada eazy izzuddin

sudah semestinya inginku beri kepada sesiapa yang menjadi followerku dan sering menziarahi blog yang tak seberapa ini.hehe :D

manakala dua award yang ini diberi khas daripada kawanku,ainin :)

award ini juga inginku beri kepada follower dan yang sedang usya-mengusya pageku ini.

18 comments:

Eazy Izzuddin said...

hihiks..
award bwh 2 4 me kah?
hehe
xD

hira said...

eazy:semestinya bawah.huhu

devilboy77 said...

saya masih mrasa kn tanda tnya..
gmna ya?....^^

Al-Irsyad said...

I Hope in the future you get Pulitzer Award...

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

err..yg mane 1 eh kene amik?
kalu amik sume bole? =p

devilboy77 said...

ye mna satu yg nak aku amik ni...^^

hira said...

devilboy77:anda perlu copy gambar tersebut dan letakkan di blog anda.hehe :)

hira said...

al-irsyad:insya allah :)

hira said...

siti nurhuda husna zulkarnain:ambil je semua.baik hati ni.huhu

hira said...

devilboy77:ambil je mana-mana.semua pun boleh.tak kesah :D

Syafiq Zaimi said...

Nice Award picture...:)

hira said...

syafiq zaimi:thanks :)

devilboy77 said...

ngee... tq...^^

hira said...

devilboy77:welcome :D

iza iziana hasan said...

award je ke?
x de duit sekali ?
hehehe

hira said...

iza iziana hasan:duit?buat masa sekarang,duit masih dalam pencarian.huhu

al-hussaini said...

Hi Hira...
wah..siap bagi award lagi nih...

TERIMA KASIH BANYAK2 YER...

Semua award ni akan dibolot...

BOLEH??? Haha

hira said...

al-hussaini:boleh!hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...