Monday, November 23, 2009

missing


Assalamualaikum. saya rindu myspace! anda? haha. kenyataan yang sangat sengal tahap apa benda entah. semestinya kenyataan itu sangat betul dan membuatkan hati aku meronta-ronta nak online myspace. tapi aku tak buka. aku curi-curi buka orang lain punya. siapa gerangan orang tersebut, hanya aku yang tahu. haha. diri yang sedang dilanda spm sangat sadis. tak dapat nk online itu la, ni la. aku hanya online tagged sahaja, gara-gara nak main game. isk, isk. spm pun sempat main game. ala, nak hilangkan stress ;( spm menjadikan aku gila tapi masih waras untuk menjawab spm tersebut.

p/s:aku rindu nak memperbaharui blog ni. lepas spm, aku nak update semua sekali termasuk myspace. memang dah kemaruk bila dah habis nanti. nak jadikan blog aku hebat seperti aku pula. haha. sila muntah dengan ayat itu. hanya 5 hari sahaja lagi untuk penghabisan spm! yesss~ :)

4 comments:

s.c.h.u.l.t said...

goodluck spm!! ^___^

hira said...

thank you :)

-intanzariza- said...

takpe... lepas spm boleh myspace and update blog puas2... sabar, sket je lagik... =)

hira said...

tak boleh sabar la
huhu
baiklah kakak~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...