Tuesday, November 3, 2009

heart

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. pagi tadi aku keluar bersama ibu tercinta ke perpustakaan. almaklumlah beliau ingin meminjam buku. alang-alang aku tunggu, aku pun tengok-tengok la buku yang terdapat di sana. hasilnya, aku sangatlah cemburu sebab tak dapat nak pinjam buku. semua ini gara-gara sijil pelajaran malaysia (spm). bertimbun-timbun buku-buku yang sangat best dan menarik bagiku. mari lihat buku-buku yang bakal aku pinjam sebaik sahaja spm sudah habis :)












banyak, bukan? hehe. aku tak kira, lepas spm aku nak pinjam 6 buah novel ni. memang raya sakan dah masa itu. yang selebihnya aku pinjam hari yang seterusnya. sayangku, sila tunggu saya ya? :)

4 comments:

babymiLosh said...

bagusnya minat membaca.. *kagum..

btw,, heart p.s i love u ;)

Pakcik Zharul said...

haha.
pacik just taw P/S I love u jek..
tu pown tgk movie only
**menangis lapan belas kali tolak 16 taw**

hira said...

kagum?
huhu x)
saya gila membaca novel sahaja
yang lain tak minat sangat~ ;p
babymilosh minat novel p.s i love you ek?
saya dah baca nanti baru lah saya faham maksud awak :)

hira said...

pakcik tahu p.s i love you sahaja?
i love him ataupun i love her tak ada?
haha x))
dasyat la pakcik ni
sampai 2 kali menangis
tak apa,nanti dah baca baru mengerti maksud pakcik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...