Tuesday, October 4, 2011

Gua Free Laaa.. !

Assalamualaikum dan selamat pagi wahai para blogger mahupun sesiapa sahaja anda ye. Wah, formal gitu. Haha. Pagi ni terdetik di hati nak update blog yang semakin berusang dan mungkin ramai juga yang tak datang berkunjung. Ehem ehem. Buat ayat sedih kejap.


Memandangkan hari ni merupakan hari yang paling bebas sebab tak ada kelas. Sepatutnya pagi ni ada kelas tapi terpaksa CANCEL atas sebab lecturer ada hal. *Motif Bold? Haha* Maka, gua pun bersemangat duduk depan meja untuk membuat assignment yang terabai.



[ Meja yang dipenuhi dengan apa entah. Sila abaikan. Haha ]


Setelah bosan, gua pun online Facebook sebentar. Kemudian, tergoda pula nak tengok video ni. Kawan gua yang post. Syok pula. Terus semangat nak sambung assignment lepas update blog ni. Percayakah anda?



[ Cuba korang cari dekat Youtube dan hayati. Best gua cakap sama lu ]


Nota kaki : Kalau assignment gua dah siap bagai, baru gua jalan-jalan blog korang ye. Itupun kalau line Wifi tu sangat baik hati sama gua. Gua kadang-kadang bosan juga sebab selalu tidur awal pada waktu malam disebabkan penat. Sampaikan semalam kawan gua tegur mata gua merah, tak tidur ke? Hehe. Gua hanya mampu cakap ye dan tersenyum. #Okbai.

13 comments:

ayuyuuu :) said...

untung free ya?

hee. good2 lah
g siapkan assgmnt
dah semangat2 tgk video matlutfi tu'haha

Kancil 8349 said...

selamat kembali....dah lama menyepi...semoga lebih aktif lagi

Syazwan Che Deraman said...

ada biskut raya tu!

zareliqa afiqa said...

nampak mcm kuih raya jek atas meja tu.nyum~ nyum~ :)

Zul Fattah said...

jom.. sama2lah kita happy blogging..

NA said...

Takpelah tunjukkan dedikasi kepada pelajaran. Dah siap tugasan baru rasa aman untuk berjala-jalan ke blog orang kan?

-wina1979-

Bro ahmad said...

selesanya tempat awak..biskut raya tak habis pass kat bro aje la yekk....:)

JIJI YU said...

kemasnya meja engko

sergeant keroro said...

untunglah kelas batal~

Ezad Skytech said...

kalau da penat tu mmg mengantuknya tu datang awal...heee~

Clara said...

tgk mje kat hira tetibe trngat meja akq cr kat Matrik.. Tak sbr nak jejak kaki kat matrik n u!

^^

Green Apple said...

study jgn lupa ye..

aimie amalina said...

hehehe
nmpak kestressannye
hehe
nak biskot!
kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...