Wednesday, October 19, 2011

Muncul dengan berita panas !

Assalamualaikum dan salam sejahtera ye semua. Ye, sekali lagi aku menghilangkan diri tanpa berita. Tapi kadang-kadang kemunculan aku mesti membawa sebuah berita. Tak percaya? Sila tekan previous entri ye kawan-kawan. Tapi....aku tak nak bercerita mengenai benda tu pun. Tajuk nak panas je kan. Meh nak cerita pasal ni..



 [ Nampak tak? Kalau tak nampak, silalah tekan gambar untuk tumbesaran yang sihat. ]


Haaaa.. NetworkedBlogs punya cerita la ni. Sebelum ni aku ada dapat email dari NetworkedBlogs juga tapi sebelum tu aku ingat masalah entri aku yang tak boleh nak publish gara-gara tukar password, maka aku pun abaikan email tu. Kemudian, tadi aku saja merajinkan diri untuk membaca dengan penuh teliti isi kandungan email tersebut. Maka, gambar di atas itulah yang tertera di skrin komputer ni.


Aku tekan link yang tertera, keluarlah satu blog ni. Follower lebih ramai dari aku iaitu sebanyak 1000 lebih. Aku beranggapan bahawa blogger ni lebih kurang popular la kot. Cari juga ada link blog aku ke dalam blog tu tapi hampa. Tiada. Aku tekan link bawah sekali dalam gambar tu dan keluar page ni...



[ Sila abaikan wajah aku itu ye. Nama aku tak perlu dibongkar :p ]


See...Sejak bila entah aku post entri-entri tu. Semua entri tu telahpun ditaip oleh blogger yang sama. Aku tak pasti macam mana benda ni boleh berlaku. Aku pelik betullah. Guna akaun Facebook aku pula tu. Kalau masukkan link blog aku bolehlah consider sikit, ni tak. Bikin gua panas sajalah~
Moral of the story : Delete je NetworkedBlogs tu. Senang cerita.


Nota Kecil : Cepat-cepatlah habis wahai Test-testku. Nak balik rumah dengan gembira je ni. Haih.

15 comments:

ayuyuuu :) said...

yeke jd mcm tu?
haihh tak boleh jadi.
nak dlte jgak ah.

Atiqah Wadiah said...

fakers?

Kancil 8349 said...

bahaya nie....Kancil suka abaikan mesej yang kancil ndak kenal...tapi setakat nie belum terjadi lagi...anyway terima kasih dengan maklumat ini

Green Apple said...

boleh camtu pulak..

zOeY zAu YaH said...

lorrr....gitu lak jadinya.

Zul Fattah said...

kenape jd cam ni doe?

Ezad Skytech said...

erk...sape yang post entri tu hira..? pelik ni..huhu~

Niena Pengembara Ilahi said...

camne tuh??

siti kektus said...

tak pernah pulak try networkblog tu. hehe

delete je lah, senang cerita kal udah mcm tu jd nya. ;)

aimie amalina said...

ayoooooooo
bole pulak cm tu
ish2

bahaya no..

zareliqa afiqa said...

Betul2.Delete jek.ehehe :D

budak penjara said...

tu kira ok la..adik aku siap kena hack..lps tu g komen bukan2 kt fb org len..seb baik org tau tu keje hacker..sial tul

msredcheesecake said...

Tak de networked blog... Ada entry mengarut tak?

Saiazuan said...

hmm ada pki gk ntwok blog ni, tp xde probs la.. :)

Dalila Diela said...

selamat menghadapi test2 dan dapat balik dgn hati yang gumbira..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...