Thursday, October 27, 2011

Seorang Petani Yang Berjaya! :D

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Waktu dan ketika korang baca entri ni alhamdulillah, aku masih lagi bermalasan untuk berada di depan laptop. Walau pada hakikatnya belum bangun lagi. Masih memerlukan semangat jati diri dan azam yang kental untuk menyiapkan assignment yang masih menunggu untuk disiapkan meskipun sangat rajin untuk "BERTANI" sehingga larut malam.


Di samping itu, buku "Analisis Litar Elektrik" sentiasa setia di sisi untuk dibaca. Haih. Kena kuatkan azam untuk berjaya habiskan topik-topik yang dah belajar ni. Korang doakanlah aku rajin esok pagi. Malam Isnin ni aku ada test. Kalau tak, lingkuplah aku. Mana aku nak letak muka ni? Naya aku tak boleh ambil subjek-subjek semester depan. Wuuuuu.. :'(


Ok, back to topic. Aku ada besarkan perkataan "BERTANI" bukan? Percaya atau tidak, itu hak korang. Aku mention je.



See. Aku dah pun menjadi PETANI yang berjaya meskipun fakta itu aku putar belitkan. Haha. Sebenarnya, aku terlalu bosan sehingga mengambil tindakan yang sewajarnya untuk main game yang dikelolai oleh Encik Yahoo yang kini berwajah lebih kacak dan bergaya. Adakah disebabkan aktor Fahrin Ahmad yang menjadi model untuk produk "Garnier For Men"? Kacak sungguh anda.



[ Google sudah ]
*wanita-wanita boleh angaukan diri anda dengan tekan gambar ni ye untuk dapatkan gambaran yang jelas lagi nyata. Sure terpikat. Haha. Apa motif aku ni? -.-*


Walaupun Encik kacak lagi bergaya itu tidak mempunyai game yang banyak seperti di Skype, [padahal sama je ] aku pun tidak melengahkan masa untuk mencuba sesuatu yang baru seperti korang semua lakukan ketika muda-remaja. Bila lagi nak jadi up-to-date kan? Layan je la sehingga assignment ke mana tapi jurnal tetap disiapkan sebab seciput je. Siap print lagi. Tak sabar nak pass up sebenarnya sebab last week tak buat apa-apa. Buat muka selamba -.-


Nota Kecil : Auto-publish :D

9 comments:

Mixhedryanson said...

apa nama game tu? macam mahu cuba jadi petani berjayalah pula rasanya.

NA said...

Selamat bercucuk tanam. Hehe. Pastikan dapat hasil.

-wina1979-

mr.libra said...

game pe tue...cm best je..huhu

emy|farid said...

berjayanya petani ni, hehe dlu2 femes farmville kan kan

zOeY zAu YaH said...

bosan2 main game yee...hehe

iPai said...

salam Hira ... !!! apa kabar ?

lama tak datang sini kan ?

agak2 saya leh ganti fahrin ahmad tak ? tp badan keding2 je laa .. uhuh

msredcheesecake said...

Hep... Pi study.... Asik bertani je.... Nak dean list kan?

Zul Fattah said...

haha.. ko main game ni? best ke weh? smoga berjaya ye

aimie amalina said...

buku letrik?"
awwwww
besssnyeeee =]

hehehe
selmat bertani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...