Friday, October 28, 2011

Khas kepada para pengguna Maxis / Hotlink !

Assalamualaikum semua. Seperti yang korang maklum, entri ni khas untuk pengguna Maxis dan juga Hotlink. Walhal sama je -.- Tapi pengguna Celcom, Digi, Umobile serta sewaktu dengannya, sila jangan berkecil hati. Korang dialu-alukan untuk tahu juga pasal ni.  Berita ni tak adalah penting mana pun tapi nak juga digembar-gemburkan juga. Mungkin yang di luar sana tu dah tahu pasal ni, korang pula tak tahu? Meh aku bagitahu.



Beberapa hari yang lepas, aku dapat satu mesej dari Maxis yang mengatakan bahawa aku boleh download game dalam "telefon tangan" aka "handphone" secara percuma. Aku kalau bosan, memang akan cari game tak pun movie. Tapi disebabkan website yang aku selalu download movie dah macam tak up-to-date, aku pun patah hati untuk teruskan niat tengok movie. *panjang melalut*




Tapi dalam mesej tu cakap, tak kena charge. Tu yang main connect je. Lupa nak bagitahu, benda ni semuanya under BOTS (Battle Of The Sexes). Korang pernah dengar? Mula-mula aku tak tahu pula benda ni ala-ala Myspace, Facebook apa ke benda alah entah, main terjah je. Tapi tak ada la advance mana. Janji free of charge.



Buat pengetahuan korang, korang akan dapat 7 hari free untuk try benda ni. Kalau tak best, korang unsubscribe je. Korang nak berkenalan ke private chat ke, suka hati korang la kan. Mana tahu ada yang nak try benda ni untuk cari jodoh. Haaa.. Pasang niat dah tu, ayokkkkk :p



Disebabkan aku masih baru dalam benda ni dan tak tahu nak explain panjang-panjang, korang tekan SINI untuk baca dengan lebih lanjut. Sure korang faham punyalah. Semalam petang, aku punya friend request ada 150, petang tadi buka ada 208. Malas nak approve -.- Sebabnya, tak ada box untuk Select All. Leceh. Ke handphone aku cikai? Erk -.- Ada yang inbox siap bagi nombor. Korang nak tak? Aku ada ni. Nak bagi korang kenal. Aku tak layan nombor-nombor ni. Bazir kredit aku je. Haha :p


Nota Kecil : Aku tak suka Chit-Chat, so tak lama lagi aku unsubscribe. Lalala~

Pesanan dari penaja : Only available on the phone #cikaipunyaspeaking

9 comments:

Clara said...

akq tak pam..

Kenapa handphone cikai pulak tetibe? apa kene mngena fb request tu ngan handphone? tak pam la???

Clara mmg tak gemar kco2 org nie.. Kawn clara maybe nak kowt. Diorg suka tukar bf.. hhehhe..

clara takde pown bf ^^

hira said...

see your blog's comment :D

Clara said...

ouh3... Faham2.. clara tak main game sangat. OIke. Baru berhenti main game kat nset sbb keypad clara tu dah tertanggal kulit dia. Malas nak tukar.. hik3..

Ezad Skytech said...

haa...apakah ini..? tetiba ayat skema pulak...haha...

hee..sy memang malas nak try2 benda2 macam ni...heee~

diana said...

bahaya tu...
sekarang ramai yang giler sex.
heheh

Zul Fattah said...

aku guna celcom,..huhu

cik najihah said...

o dulu penah gak pemes dengan bende ni

aimie amalina said...

huuuuuu
sy penggune celcom jugak

Dzarief Zuhdi said...

hahaa.. sengal punya maxis.. ada plak wa kan benda nie.. mcm suwoh org kaco kita ja.. haha..

unsiscribed jer.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...