Monday, October 10, 2011

Link-link DARLINK!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Haha. Abaikan tajuk itu ye. Sebenarnya, dah lama aku nak tanya sesuatu dengan korang. Harap korang sudi bantu la ye. Hehe.


Ini diaaaa...



[ Sila tekan gambar untuk tumbesaran Susu Dutch Lady ]


Haaa.. Dah tengok kan? Aku pelik la. Macam mana eh link-link entri kita boleh ter"link" dekat blog orang lain? Kadang-kadang aku musykil. Nak kata aku share link tak ada la pula kan. Huuuu..


Nota Kecil : Sila abaikan tab yang tertera dalam gambar itu ye.


*UPDATE : MAKMAL KOMPUTER FAKULTI*


[ Nampak macam rajin je kan, padahal selalu lepak dekat makmal sementara menunggu kelas petang. Haha :p ]

6 comments:

aimie amalina said...

heheh
ntah la hira
mimi ni bute sikit mende2 nih
hehehe
ececeh
ajen la tu =.=

Razil Tahir said...

ntah la... pernah tengok jugak...
tp ntah cm xde papep pun... heheheh :)

Farhan Hanif said...

saya pon masih tercari2 pasal benda ni...bila klik "Create a Link" tu automatik dia bukak post baru...bila tgk yg org lain buat tu xde pulak buat entri baru...=D

diana said...

entah..
kurang pandai bab2 ni..:p

Ezad Skytech said...

entah la...pelik juga hari tu sebab tengok link hira ada kat entri sy..hee~

Ini Kisah Tia said...

bagus untuk blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...