Monday, October 31, 2011

Sekali Lagi !

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Semalaman aku menghilangkan diri. Nak study katanya sebab malam tadi aku ada test tapi hampa juga sebab susah -.- Apa-apa pun, dah berusaha sebaiknya, ok la tu. Huhu. Ni pun baru je habis main serang-serang dekat SINI. Ok, jom layan tag wehhh.. Memang demam tag kot sekarang ni. Haha.




Tag Dari Kak Fatin :

1) Nak tahu nama penuh anda boleh? 
--> Zahirah Binti Dzulkifli seperti yang tertera dalam kad pengenalan. Ok tak? Haha. Kalau nombor pula 92**********. Pandai-pandai koranglah nak isi dengan no berapa. Lalala~

2) Nama gelaran yang paling tak best yang pernah anda dapat dari keluarga/kawan? Kenapa anda digelar begitu? 
--> Tiang sebab kurus macam tiang. Padahal semua itu dusta semata-mata -.-

3) Apa kualiti terbaik yang ada pada diri anda? 


4) Apa kualiti paling buruk yang ada pada diri anda?
 --> Sensitif. Perempuan agak normal la kalau macam ni kan?

5) Anda lebih suka yang lelaki/perempuan tinggi lampai atau yang kecil2 cili api untuk dijadikan bf/gf/suami/isteri? Kenapa? 
--> Terima saja dalam apa jua keadaan bakal bf/suami.



6) Berapakah target umur anda untuk mendirikan rumahtangga? 
--> 23/24. Erk, susah nak target-target ni. Apa yang boleh cakap, kalau dah sampai seru. Hehe

7) Berapa adik beradik anda dalam keluarga? Anda anak ke berapa? 
--> 7 orang dan aku adalah second last. Tapi tapi perempuan bongsu ^_^

8) Mengikut kata orang ramai, rupa anda lebih kepada mak atau ayah? 
--> Abang. Hahaha. Tak tahu la kalau yang ni. Betul, kalau pergi beraya ke, saudara-mara akan cakap muka aku ikut abang atas aku. Abang aku tu kalau pakai tudung, sebiji macam aku. Mak cik aku pun cakap. So, tak dapat nak elak. Hoho.

9) Blog saya ni ringan atau tak? Senang tak nak loading?? 
--> Ringan dan senang untuk loading :)

10) Kenapa anda suka mengujungi blog saya? Perlukan apa2 perubahan tak? 
-->  Sebab comel. Tak perlu ubah apa-apa dah :D

11) Last sekali… Saya comel tak? Hehehe.
--> COMEL ! Puas hati tak? Haha. Soalan tak menahan je

------------------------------------------------------------------------------------


Tag dari MissDiya :
  
1) Apakah nama samaran korang masa kecik2?
--> Forgot already -.-

2) Huruf apakah yang korang paling tk suka dan huraikan kenapa?
--> Huruf "S" sebab susah nak melakar dalam bentuk 3D untuk mana-mana tajuk dalam kerja khusus. Tak ada kaitan -.-

3) Perkara yang paling tak disangka korang lakukan ditempat awam?


Paham ke apa yang nak disampaikan? Haha.


4) Bagaimanakah kalau korang ada RM10 utk digunakan selama 3 hari?
--> Boleh je kalau nak sara hidup. Masa matrik dulu, aku belanjakan RM3 sehari. Kalau 3 hari baru RM9. Ada balance RM1. Korang nak? Haha :p

5) Siapakah dorong korang buat facebook or tweeter?


6) Dalam 1 minggu korang online berapa kali?
--> Tak ada la sampai 10 kali sebab sehari sekali. Tu pun kalau duduk U ni haaa.. Sebabnya, aku online dekat fakulti je bila tak ada kelas. Seminggu, baru 4 hari sebab Jumaat aku memang terus balik kolej. Di rumah, hampir setiap masa nak online -.-

7) Berikan nama kereta idaman korang?

 

8) Pernah tak korang buat check up kesihatan korang?
--> PERNAH, sebelum masuk U ni.

9) Kalau korang ada tanah luas yang terbiar apa korang nak buat kat situ dan huraikan?
--> Erk. Buat rumah dan dikelilingi dengan taman. Kawasan yang lain boleh buat kebun beb. Kaya kau nanti. Tak perlu pergi pasar. Kau nak tanam buah-buahan, sayur-sayuran ke memang jimat. Jauh lebih murah gua cakap sama lu.



10) Dalam anggota family korang, siapakah yang paling korang takut bila kena marah?
--> Semua orang menakutkan -.-

11) Cinta monyet pertama korang masa usia berapa dan kenapa si dia? [huraikan ringkas & padat je]
-->  Soalan buatkan aku mati akal. Haha. Waktu usia mentah, iaitu 15 tahun. Kecik cinonet kau. Erghh.. Tak matang betul -.- Sebab saja nak try. LOL. Terasa kehilangan kasih sayang di situ. Hoho.


DONE.

P/s : Tak nak tag sesiapa sebab nanti aku bagi soalan-soalan menakutkan pula dekat orang tu. 


Nota Kecil : Kalau korang perasan, banyak perkataan "NOBODY" dalam tag di atas. Haha :p

13 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

lagu GG

no body no body but you!

SoLy SoLicious said...

agaknye bile la nk habis musim tag ni ye..heee

KiMiE said...

Hai Cik Tiang, ahaks!

Abg Stalker said...

ni ha mr.nobody da smpai.hahhahaaha ;D



cinta umur 15tahun eh..org suruh bljr,dia bercinta lak.kantoi :P

Ezad Skytech said...

huuhhh...mana2 ada je tag2 ni...haha...

nick dot anis said...

nak try jugak lah buat tag2 ni:-)

Syuxer said...

hahaha layan tag-tag best gak hehe tapi siksa nak jawab kalau serentak mai tag 5 orang hehe..

Abg Stalker said...

hahaha..umur 15thn eh..agk lwt tu.abg 10thn. :P tp bdk2 skrg 5thn menggatal +_+

aimie amalina said...

kekekke
cm mane lah muke abg hira ni
boh muke abg kat blog ni nnti eh
hehehehehhe

Daddylicious said...

letih ni nak jawap semua..huhu

Abg Stalker said...

hahaha..10tahun tp da sunat ok. :P yela,bdk2 kecik skrg ni da maju.prg cc tgk cte lucah +_+ pening kepala la bdk2 ni.mn nk cerdik cm kita.ye dak?haha

Zul Fattah said...

alahai... semua blog pasal tag je? huhu

Abg Stalker said...

betul3,tumpul minda.ble tny spe ajr,mn tahu.mcm2 jwpn..tgk dlm tv la,pakcik pny la,abg2,kakak,bapak pun ada agknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...