Thursday, October 6, 2011

Spontaneous Thursday ! #1

 Apabila buka PC, mai kita buka email dulu.


[ Sila tekan gambar itu untuk mendapat tumbesaran gambar secara jelas dan juga nyata ]

Kemudian..



[Mari serabutkan kepala ]


Nota Kecil : Aku dah tukar password pun dia still nak log in akaun Facebook aku. Macam mana ni? Ni yang buat aku nak deactivate Facebook =___= Orang tu nak hack Facebook aku ke? Grrrrr..

Pesanan dari penaja : Spontaneous Thursday yang merepek tapi disebabkan tension punya pasal, layan je la. Haih.

18 comments:

ayuyuuu :) said...

babe!

kne hacked ke?
ciss.
kali ni kau buat pasword panjang.
then letak number skali.

or tukar email ke..

My Life's Journey said...

Salam pekenalan ..cian hira. Umi tak pernah menagalami ..jadi umi tak tau ..harap hira punya facebook tak kene hack ..hrmm

Ezad Skytech said...

kena letak password yang panjang2 ni hira..baru selamat..buat huruf besar+ huruf kecik..hee~

Green Apple said...

kesiannya..

bobiedanbad said...

bersabar cik adik :)

Kancil 8349 said...

bahaya nie...belum terjadi kat FB kancil lagi

Abg Stalker said...

dia bgth kita eh?hebat..so bole berjaga2 la hira.Jgn tension k.

P/S: entri abg yg tu mmg abg x bg komen. :)

NA said...

Wah pandai penggodam tu dapat tahu kata kunci baru untuk FB Hira.

Buat password canggih-canggih skit. Ek tapi pastikan ingat.

-wina1979-

SoLy SoLicious said...

uihh..bhyenye hack2 fb lg ni..

Saiazuan said...

hmm pw senang nak teka kot.. try buat pw panjang2... :D

aimie amalina said...

erk
ade org taw pasword hira ke
bahaye nih
x leh wat pasword baru ke?

Bro ahmad said...

jangan serabut2..relax mcm bro ni..slow2 xixixi

Zul Fattah said...

aku pun slalu r kena cam ni.. aku xleh buka email aku.. x tahu pasword.. so aku xleh r nk tukar pasword FB aku.. slalu je ada org yg masuk...

budak penjara said...

klu susah sngt nk buang fb..ko buang je lptop ko..hahaha

Nizam Ijam said...

hehehe... sabar2 la yer..

zareliqa afiqa said...

mcm2 skunk..mcm sy tak boleh nak login Nuffnang pulak.tak taw nak buat cmne=.=

H.J said...

dia nak ngorat la tu

schaze zainn said...

gune password gabungan nombor dan huruf serta simbol.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...