Sunday, October 2, 2011

Minggu ni dan seterusnya~ !


[Empunya Google]

Nota Kecil 1 : Tengok, aku sibuk sampai minggu depan ye. Lepas tu, minggu exam pula. Wah, bukan main kau kan minggu exam =___= *Kena pulun la ni. Haih*


Nota Kecil 2 : Kena cergaskan badan balik. Dah lama tinggalkan jogging apa semua. Terasa badan aku dah lain la pula. Huuu.. *Padahal sama je. Heh*


Pesanan dari penaja : Sila jangan marah kalau aku tak blogwalking lama dah dekat blog korang. Tunggu je la bila aku free, aku jalan-jalan sana. Assignment pun tak siap lagi. Okay, byebye~

8 comments:

Ezad Skytech said...

hee..bz ye hira..semalam membusykan diri...haha...lepas tu exam pulak kan..gudluck tau..:D

Kancil 8349 said...

ndak apa....utamakan pelajaran kamu...dah free nanti...barulah aktif pada blogging

Ahmad Haziq Azlan said...

hohohohoho
sibuk betul orang upm ni...

Dalila Diela said...

faham2..semua pakat bz sekarang nie..
dah x mcm dulu lah..:)hehe

Ini Kisah Tia said...

its oke sayammm .. dahulukan yang mana penting :)

Green Apple said...

salam hira...
tak marah pon, tau hira dah berada di dunia baru skrang ni kan...

Clara said...

minggu dpan pown cr exam. final exam. ^^

gud luck!

aimie amalina said...

hehhhe
x pe
selamt berbizian!
heheh=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...