Wednesday, October 12, 2011

Hadiah dari SESEORANG ! :D

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ekeke. Aku suka sangat la kan menghilangkan diri tanpa update entri. Tup tup, dapat hadiah. Wah, macam hebat sangatlah tu kan. Hoho.



[ Kredit topup untuk Pakcik Google ]


Okay-okay, ni betul. Nah, tengok~


[ Sila rajinkan diri untuk tekan gambar supaya mendapat tumbesaran yang hebat ]


Ehem ehem. Sebenarnya aku dah tahu pasal ni 2 hari lepas. Tapi malas nak update dulu sebab sibuk update pasal segmen, giveaway apa semua. Semalam nak update tapi tak ada masa dan kesihatan yang tidak mengizinkan *nampak sangat aku mudah terdedah dengan virus-virus cinta yang hebat* Apa boleh cakap hanyalah, "Redha je la". Huuu.. Ni pun tengah sibuk menyiapkan assignment C++ sementara tunggu kelas pukul 11 pagi. 


By the way, terima kasih banyak-banyak kepada pihak Nuffnang di atas tiket-tiket wayang tersebut. Boleh pergi tengok wayang la "Cuti Mid Sem" ni. Hehe. Tunggu juga bila fulus-fulus mania mau sampai. Kesabaran harus ada ye anak-anak. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Pernah juga tengok orang lain dapat itu, ini dari Nuffnang. Alhamdulillah, ada juga rezeki untuk aku :)


Persembahkan, follower aku yang ke-777.



[ Thanks a lot sebab sudi follow blog yang serba kekurangan ni ye kawan-kawan ]


Memandangkan hari ni "Hari Rabu Tanpa Kata", jom layan ni..


[ Google ]


Cuba korang tekan mana-mana satu bola bulat tu. Serius, comel dan kau akan terus tergamam. Huehue. Tapi, bukan tekan dekat sini tau. Tekan dekat homepage Google.


Nota Kecil : Nanti nak update mengenai program yang aku sertai hari Jumaat, Sabtu dan Ahad lepas. Sebab tu, tak berupdate blog ni. Hoho.

32 comments:

Ezad Skytech said...

wahhh...tiket wayang free..best tu..heee...

Ezad Skytech said...

da try da kat google homepage tu...best je main tekan2...haha~

Gen2Merah said...

wahhh, dapat tiket dr Nuff tu.. cayalah.. hebat2...

rara pinkmafia said...

tahniah hira =)

Ini Kisah Tia said...

hahaa . Tia p tekan sini pulak :)

JIJI YU said...

tahniah weyh..mane de aku nak tukar..aku gurau je tu

siti kektus said...

Ptotlah td ad org post pasal g..... Ni. Ingtkn ape la.

Bak sini tket fre 1. :p

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh dpt tgk wayang free ;D

Saiazuan said...

untong la..hehe

btw congrats sbb dpt ticket dr nuff ;)

H.J said...

nuffnang pilih kasih eh..?aha

H.J said...

kat saudi dah macam jadi minuman wajib da air gas tu..haha

eh..bukan gambar saya la kat blog tu..haha

zareliqa afiqa said...

wahh~ pakcik Nuffnang kasi hadiah b'day.kite dye tak kasi pun.hahaha~ nak jugak tu^^

Farhan Hanif said...

mknanya kena pergi pejabat Nuffnang la eh nak amik hadiah tu?

SoLy SoLicious said...

untung lah...dpt hadiah dr nuff

zOeY zAu YaH said...

wahhh bertuahnya bdn hihi

NA said...

Wah dapat tiket wayang percuma. Hehe tapi nak kena ambil kat KL. Selamat harijadi.

Harap-harap Kak Wina pun ada rezeki dapat tiket wayang percuma. Kena mohon ke atau memang Nuff bagi?

-wina1979-

Kancil 8349 said...

tahniah dah miliki 777 orang follower dan dapat hadiah....

msredcheesecake said...

ramai dah follower dia....

bestnya dpt byk tick wayang....

Susie said...

hai...

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

KiMiE said...

tahniah :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa ramai dah follower...le bagi sikit

budak penjara said...

nuffnang dh bnyk kli mengecewakan aku..hehe

Nizam Ijam said...

wah..tahniah2...hehe

najihah sahami said...

alaa..mish xdapat pun...T_T

cahayamata said...

DAH FOLLOW UR BLOG...SALAM KENAL...

Acik said...

heheheee
kita pun dapat. dah lesap dah pun! :)

Green Apple said...

tahniah hira.. berbaloi-baloi

Zul Fattah said...

cam best je.. aku cuba try dulu..
tahniah yup

aleen aiden said...

nuff bagi tiket free mesti sebab beday da dekat kan?hee

schaze zainn said...

wahwah.. bestnya dapat tiket wayanag free..hihi

schaze belom penahh enchek nuffnang bagi tiket free..sobsob =,=

syahirooAhmad said...

uwaaaaaaaaaaaa. untung la.. nuffnang tak pernah nak kasi saya pape.. lalalal.. sebab saya masih baru.. :D

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa
besnyeeeeee
heheheheh
nak jugaakkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...