Sunday, November 20, 2011

BELOGLIST AIN DZAYA | Earning Nuffnang Ain Dzaya untuk SAYA!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Saja je nak join bloglist ni gara-gara kena tag oleh Kak Fara setelah penat taip-menaip jurnal English. Thanks kak. Hehe. Jom wehhh.. Tak rugi wa cakap sama lu. Lu yang rugi sebab tak join. Haha. Lebih kurang je ayat :p Tekan je banner bawah ni kalau nak join.





Blog dia sangat comel dan berwarna-warni. Tak percaya? Sila lihat SINI.


Tag :



Nota kecil : Nak join? Sila-sila. Tak kira usia dan jantina ye anak-anak. Hoho.

3 comments:

Man Mala said...

nak tukar link utk bloglist tak...

salam ukhuwah fillah
boleh undi saya tak dgn memberi komen/like/retweet/klik google + kat entri ni :-
http://manmala.blogspot.com/2011/11/iphone-4s-gadget-impian-ku.html

Abg Stalker said...

tanpa mengira usia dan jantina?HAHAHA..org tua cm abg ni pun bole la ek.ok..

kakyong said...

singgah petang jengah hira

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...