Tuesday, November 8, 2011

Oh kelas ! -.-

Assalamualaikum. Kelas pagi tadi dah berjaya di"cancel"kan. Tapi sadisnya kelas petang pula ada sebab nak buat juga presentation. Walaupun aku merupakan kumpulan yang terakhir yang akan membentangkan kertas projek, terpaksa juga hadirkan diri ke kelas. Semua gara-gara attendance yang menipu. Aku cuma tak pergi kelas sekali je sebab pergi konvokesyen kakak aku. Tapi lagi satu tu entah macam mana boleh tak ada padahal dah sign dah -.-


Maka, mengantuk itu adalah perkara yang biasa aku lalui pada waktu petang lagi-lagi sekarang. Haih


Konklusinya, malam ni tidur awal la best. Hahaha :p


Nota Kecil : Bila attendance kurang dari 80%, tak boleh ambil final exam -.-

8 comments:

zareliqa afiqa said...

whoa! susah jugak kalau attendance kurang ni kan.kena lar rerajin g kelas nmpaknya.hihi..sabo jela :D

rabiatul adawiyah said...

waa..ciannye..ngantok..sy pun selalu mengalami nasib yang sme..hihi

Ezad Skytech said...

kelas petang2 la best...haha~

TiTi said...

oh sungguh ohsem! bile kelas dibatalkan hahaha

membalas kunjungan dari segmen lulu ^_^ i follow~

Dalila Diela said...

haha..boleh plak hilang tandatangan tu yer.ada yg nak sabotaj nie..
sabor la yer..

♥ p a a n i ♥ said...

hahaha suruh la member sign kannn.

NA said...

Tidur memang seronok. Hehe.

Selamat merajinkan diri untuk hadir ke kelas.

-wina1979-

schaze zainn said...

teringat pulak waktu belajar kat uitm dulu, ponteng kelas agama petang tu sbb nak balik kg..==" haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...