Saturday, November 19, 2011

Posto posto..

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Entri pendek hari ni setelah berjaya kembali ke rumah setelah 2 minggu tak balik. Padahal orang lain balik 2 bulan sekali pun ada kot. Heh. Sabar je. Dah la lama sangat blog ni tak ber"update". Maaf la ye. Sila baca previous entry kalau nak tahu kenapa. Kepada yang dah baca, sebenarnya broadband tu masuk sekali dalam pakej. Nak tak nak, kena ambil la. Hehe.


Balik je tadi terus meluru ke bilik sebab niat utama adalah tidur sebab ngantuk -.- tapi tiba-tiba terlihat satu bungkusan sampul putih yang tertulis nama aku. Pelik pula kan tiba-tiba dapat bungkusan tu. Belek-belek ternampak nama pengirim yang macam ku kenali. Rupa-rupanya, memang betul tekaan aku. Orang itu adalah blogger GreenApple. Huhu. Terus jadi lebih saspen bila nak buka.


Dimulakan dengan ni..




Mesti korang musykil kan apa bendanya tu. Zip apa eh? Haha. Aku lebih jakun kot tengok.


Rupa-rupanya..




See.. Beg dari Bandung. Wahhhh.. Terpaku sat tengok. Tak dapat pergi Indonesia, dapat ole-ole pun jadi la ;)




Tapi kan masalahnya saya tak ingatlah akak. Ada ke akak janji? Hoho. Tak apalah. Thanks a lot akak! :D Terharu tau. Susah-susah je belikan beg tu. Tapi tapi boleh tayang pergi kuliah la lepas ni. Hahaha.


Nota Kecil : Tunggulah nanti aku terjah korang. Mentang-mentang dekat rumah dah kan, bolehlah update sana, update sini. Seronok bukan main. Assignment pun bukan main seronok juga. Haiyoo~


P/s : Seronok main bowling pagi tadi. Minggu depan join lagi 3 jam dekat Salak Selatan. Eh, jangan datang cari aku sudahlah. Lalala~ [ Bajet macam ada orang nak cari je -.- ]

9 comments:

Ezad Skytech said...

hee..best la dapat ole2 dari Bandung kan...untung2..heee~

KiMiE said...

Nak kirim helmet full face kat akak tu..

Abg Stalker said...

nk cri dia la kt salak selatan :P nk minx sign.hahaha ;)


kt rmh cuti bpe lama ni?

SoLy SoLicious said...

kite pun ade..kaler pink..heee

sergeant keroro said...

wah, untunglah dapat ole-ole dari indon :P

Ahmad Haziq Azlan said...

pinjam beg

Ajeyy Rawk said...

wahh! bestnyee .. hehe ;-)


jom join segmen pertama saya ni :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-cerita-di-sebalik.html

zareliqa afiqa said...

wahhh! bestnyer dapat ole2 :D

Green Apple said...

seronok ler dpt main bowling kat Plaza 63 tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...