Thursday, November 24, 2011

Ini Gua Punya Suka Laaa~

Assalamualaikum. Gua nak tanya ni. Eh, ni bukannya GUA[dot]com[dot]my tu ye dan bukan juga gua-gua di Malaysia. Tetapi kata ganti nama. "GUA" tu memang khas untuk lelaki eh? Kalau perempuan pakai, nampak macam ala-ala rock gitu la ye? Gua pun dah terikut dengan ayat ni, "Rileks bro". Haha. Tapi janganlah kau kasar sangat. Tak pasal-pasal orang lain labelkan kau khususnya para wanita sebagai "tomboy". Haaa.. Tak pasal-pasal je.



Siapa cakap pakai kata ganti nama "gua" tu tak boleh untuk gadis-gadis cilik?


Semalam gua buat entri pasal MALU ni kan? Serius, hari ni pun gua bertambah malu. Gua habis lab C++ pagi tadi, terserempaklah dengan seorang kawan gua. Gua jerit nama dia tapi dia tak toleh pun. Kawan dia yang depan pandang belakang. Puas gua fikir balik asal dia tak pandang gua. Rupa-rupanya gua tersalah panggil nama dia. Nama dia "Sika" tapi gua panggil "Sita". Sita tu nama coursemate gua. Walawehhh.. Gua salah nama sudah. Tu la, korang punya nama dekat sangat. Haih.


Gua punya identiti pun dah terbongkar. Coursemate gua dah tahu especially perempuan la kan. Gua memang selalu lepak dengan makmal bila gua tak ada kelas. Ada yang tanya gua pasal URL gua tapi perlu ke gua bagitahu? Tak perlu -.- Haha.


Nota Kecil : Gua masih tak ada idea untuk update blog gua. Lu orang ada idea tak?

10 comments:

zareliqa afiqa said...

Sama lar.Takde idea nak hapdet apa=.=

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hehehe~pasnie satu u tau ur url.tihihi~ kat kolej, student dah tau url sis.malu memang malu bila diowang panggil miss librarian, tapi senyum ajelah.

pha is said...

kalau perempuan ber "gua2" pon setail jugak.. hehehe

Juliet_iRa~" said...

ahaha..

jgn btau nt xleh cte psl diorng dlm blog..kekeke..;p

diana said...

idea??
ada..
heheh

Paris Lipton said...

ADUYAI MCM2 DEH ;P

A retarded kitty said...

tulis je pape aku baca

Freaky said...

huiyoo C++ tuuu.. ni memang otai programmer ke ? :P

Abg Stalker said...

hahaha..tu dia da kantoi.hihi..bg je la url blog ni.untung2 mkin ramai peminat ;)

Ezad Skytech said...

biarlah rahsia URL blog..kalau terjumpa nanti nasib la kan...heee~

#boleh silap panggil nama pulak..? huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...