Monday, September 5, 2011

My Header is Cute and Simple

Assalamualaikum dan selamat tengah hari. Memandangkan Gelugoq dah tag aku, aku pun rajinkan diri untuk join. Sebenarnya nak taip entri pada waktu petang, tapi layankan je la.


Contest ini dibawakan oleh Marie


Nak join tak? Sila-sila tekan SINI. Mari kita meriahkan contest ni :)




Header yang simple tapi tak cute. Tapi aku nak juga bet header ni. Mana tahu ada yang jatuh hati *Okay, sila muntah* Haha :p


Tag :
2) Mama


Nota Kecil. Jom pergi beraya wehhhhh~ Haha :p

14 comments:

aimie amalina said...

alololo
comei je header dgn muke kiut die tu =]

cik najihah said...

tenkiu..eh awak da daftar u kan

Freaky said...

header freaky x cute nak join contest ni.. gud luck :D

schaze zainn said...

header simple lebih menyenangkan :)

good luck hira :)

Gelugoq said...

haha.. tq hira sebab sambut tag gelugoq :D

sergeant keroro said...

dah jatuh hati ni, simple dan cute. heee~ <3

gudluck!

hira said...

kak aimie, thanks! hehe :D

hira said...

kak najihah, your welcome~ huhu. belum la kak. lusa~ :)

hira said...

freaky, eceh tak cute la kononnya kan? haha :p

hira said...

schaze, yup! simple kan best. hehe :D thank you! :)

hira said...

gelugoq, your welcome :)

hira said...

encik keroro, yeye je dia ni. haha :D thank you! ;)

iPai said...

hee.. kiut2 !!! kite ye kiut juga !! hehe

hira said...

haha :D abang ipai, mai la join!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...