Friday, September 2, 2011

Nak kurangkan kolestrol?

Assalamualaikum. Haaa.. Korang, aku nak tanya ni. Selepas korang susah-payah berpuasa selama sebulan, berat badan turun tak? Kalau turun, baguslah. Tapi............. sejak musim perayaan ni, berat badan korang maintain ke naik mendadak ni? Huhu. Setahu aku, ramai yang rajin menambahkan berat badan ada lah. Almaklumlah, makanan asyik menari-nari depan mata je kan. Korang pun tergoda.



Haaa.. Terliur tak?


Meh sini aku nak bagi jalan penyelesaian yang amat mudah. Tak perlulah korang pergi Slim World ke apa kan. Kalau kaya tak apa juga. Kalau kayap? Sendiri jawablah. Hehe.


Cuba korang baca ARTIKEL ni. Tak rugi wa cakap sama lu. Korang hanya perlu keluarkan sedikit modal je. Hasilnya, sangat SUPERB! Try dulu baru tahu apa ending dia ;D


Meh tambah pengetahuan dengan baca INI.


Nota Kecil : Korang tak pergi beraya ke? Haha :p

8 comments:

Zul Fattah said...

haha..aku nk jadi gemuk.. x mo kurus

Gelugoq said...

wah!! makanan d foto amat menarik minat.. nyum2

Ezad Skytech said...

kurang minat epal hijau..epal merah sedap la..hee..

Freaky said...

wahh makanan yang best.. emm freaky suka bersenam je tp x bersenam gak. haha

hira said...

zul fattah, awak kena makan banyak-banyak. baru gemuk. hahaha :p

hira said...

gelugoq, makanlah. tak marah pun. haha :D

hira said...

izzat, oren lagi sedap. lalala~ :p

hira said...

freaky, kalau suka bersenam tapi tak bersenam juga tu, apa maknanya ye? hahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...