Saturday, September 3, 2011

Boy Vs Girl

Assalamualaikum semua. Amacam hari ni? Mood ok? Masih beraya ke? Huehue. Masih gelak lagi ke pasal entri aku yang semalam tu? Hahaha. Kepada yang belum baca lagi, tekan SINI.


Haaa.. Berkenaan dengan tajuk aku tu, korang nak tengok gambar anak buah aku dalam 2 versi tak? Hahaha. Serius, lawak~!


Boy Version


Budak botak yang comel bernama Ziqri :D

Girl Version


Hai, nama saya Ziqriyah~ Hahaha. Banyaklah. Semua ni ibu dia yang punya kerja. Tak pasal-pasal anak yang kena. Hoho


Tapi memang ada orang cakap muka Ziqri ni macam girl. Awww.. Nasib kau lah Ziqri. Kalau pakai baju kurung, memang menjadi kot. Hahaha. Dalam entri aku yang INI, ada yang cakap Ziqri ni anak aku. Muehehe. Ada rupa aku ke babe?



"Okaylah auntie dan uncle, Ziqri nak tidur ni. Tilam dah memanggil. Byebye"

*Padahal budak kecik ni tengah beraya. Hahaha :p*


Nota Kecil : Lagi 2 hari sebelum meninggalkan rumahku. Huuu..

26 comments:

Gelugoq said...

wow!! cute2, comey2

intan said...

cumilnya ziqri.. =)
biasa la budak2, muka cute je..pakaikn tudung terus cam permpn..

Dzarief Zuhdi said...

waah.. hensem la mamat nie.. hehe

MananQayyim{dot}com said...

mcm pompuan muke die...
biase la... budak2 slalunya comel...
kadang2 ade yg kekeliruan jantina...
hihihi....

Salama Aidilfitri Maaf Zahir Batin....
Rakan Blogger Manan Qayyim

Lelaki Ini said...

sgt2 cumel!

hira said...

gelugoq, baby memang comellah~ haha :D

hira said...

kak intan, selalu memang macam tu kan? huhu

hira said...

dzarief, terus jadi handsome eh? wah, hebat! haha :D

hira said...

manan, macam perempuan kan? haha :D tak apa, dah besar karang tak ada keliru dah. hoho

hira said...

lelaki ini, ziqri memang comel! haha :D

sergeant keroro said...

haha, comel jek. muka budak kecik memang sama jek, comel! XD

Ezad Skytech said...

haaa...baby yg kecik2 ni mmg comel la...mmg terasa nak cubit je pipi tu tak kasi lepas...huhu~

wafiy suzly said...

comel jugak versi perempuan,ahahaha

hira said...

encik keroro, budak kecik dah lumrah comel. sabar je la ye? haha :p

hira said...

izzat, bawa bersabar ye? baby memang comel. lalala~ haha :p

hira said...

wafiy, jangan pandang rendah tau. hahaha :D

Freaky said...

comeynye yang pakai tudung tu. hahaha

Pak Pis said...

comel2 anak buah die

hira said...

freaky, comel kan yang pakai tudung tu? hahaha :p

hira said...

hehe. thank you pak pis! :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

adik yang sama ke ? hehee .. ala , masih baby kan .. tak banyak beza sangat muka gurl atau boy :)

msredcheesecake said...

sian ziqry tu kena layan je org besa buat ape kat dia...hheee kiut la dia...

hira said...

kak tia, bukan adik. tu anak saudara. hehe :D yup!

hira said...

msred, dia kena redha la. haha :D

Tea Dno said...

memang comel. hihi.

hira said...

yup, geram tengok~ haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...