Tuesday, February 14, 2012

Google | Video Pendek

Assalamualaikum.


Korang perasan tak dengan Google Page hari ni? Jangan korang cakap tak perasan sudahlah. Nampak sangat korang sibuk layan Facebook dengan Blogger je memanjang. Wakakaka.


Cuba tengok ni.




Dia akan keluar macam ni kan bila buka Homepage Google. Cuba korang tekan tengah tu untuk Play. Serius, comel je video tu. Aku tahu video ni bersempena Valentine's Day. Tapi tak perlulah korang sambut eh. Katakan "Tak Nak". Huehue.


Kalau ngada sangat nak sambut dengan kekasih, korang nikah je terus. Tiap-tiap hari boleh sambut bersama pasangan. Tak ke itu satu berita gembira? Maka, fikir-fikirkanlah :)

9 comments:

ayuyuuu said...

ye, betul tu :)
kelakar yg degil nak sambuy valentine's day ni.

lol.

Ezad Skytech said...

haha....tak perasan pun benda ni...kalau hira tak bagitahu...confirm tak kan tahu...haha~

#takde faedahnya nak sambut..

zareliqa afiqa said...

Dah tgk da video dia.siyes comel n lawak! apesal lar tak bawak tali tu awal2~ hahaha :D

biela bell said...

erkk..siyes tak pasan..haha

sergeant keroro said...

hehe, tadi dah tengok. epic romantic XD

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

owh valentine nye ni.. huhu say not to valentine :p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

owh valentine nye ni.. huhu say not to valentine :p

Si BuDaK KaChAk said...

btol tu...nikah lebih penting...

=)

Lia Irdelia said...

nice..
hehehhe..

*kawin cecepat.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...