Thursday, February 23, 2012

Kuat | Olympus TG-620 dan TG-820

Assalamualaikum.


Memandangkan kelas sampai ke petang, rajinkan diri untuk update blog yang tak berapa menarik ni. Huuuu.. Kenapa semakin hari semakin tak ada idea untuk blog? Alahai. Sedih je rasa. Minggu ni memang tak berapa nak pack sebab kelas pack start minggu depan tapi tu lah, kena study rajin-rajinlah lepas ni.


Ok, panjang melalut. Aku nak share dengan korang kamera Olympus yang baru. Tak tahulah korang tahu ke tak. Mungkin tak sehebat kamera lain, tapi mungkin ada yang berkemampuan bagi korang untuk beli.


Perkenalkan Olympus TG-620 dan TG-820.




Cantik tak? Cantik tak? Hahaha. Dah addicted dengan warna ni pula sekarang. Walaupun tak semegah nama kamera lain, tapi harga dia RM999 bagi TG-620 manakala RM1,299 bagi TG-820. Boleh didapati dalam 6 warna, pink, biru, hijau, hitam, perak, dan putih.


Nak tahu lebih lanjut? Meh baca dekat SINI.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...