Tuesday, February 28, 2012

Ice Blended

Assalamualaikum.


Trafik blog dah jatuh menjunam setelah 2 hari tak update. Sedih betul. Tapi still ada komen. Terharu sebentar :') Korang perasan tak semakin lama semakin banyak kedai-kedai yang menjual ice blended. Dahulu sangat famous dengan Coolblog.


*Coolblog*










See.. Banyak, kan? Semua orang dah boleh dapatkan ice blended di mana-mana je. Huuu.. Tapi tak pernahlah pula aku try. Almaklumlah, takut penyakit lama kembali menghantui. Agagaga~ Korang pernah try ke? Kalau tak ada dalam senarai, mailah bagitahu. Mana tahu satu hari nanti, terjumpa. Teringin pula nak beli. Hehehe.


Nota Kecil : Malam karang, insya Allah waktu untuk blogwalking :)

9 comments:

najihah sahami said...

tak mampu nak habiskan ice blended tu sorang2...sebab beku kepala kalau minum banyak2. hehe..

paper pun, cool blog memang coolllll habes!

zareliqa afiqa said...

tak penah cuba jugak~ =.=
Lalu dan pandang jep.hehe

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Takpe, blog kamu famous. Hehe.

Tak elok minum ais kerap sangat. Banyakkan minum air suam. Tapi kalau sekali-sekala mengidam apa salahnya. Kui kui kui~

Syazwan Che Deraman said...

sedapnyaaa...!!

Lia Irdelia said...

sedapnyer...
saya suka..
nyum2.. :)

cik najihah said...

ice blended..sedapnyee

Rapunzel Cikilolo said...

eh, aku baru minum cool blog ice blended td. takleh minum banyak. pening kepala... huhi

biela bell said...

dah kena stop makan ais..huaaa~

Seri Ayu said...

baru minum cool blog klmarin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...