Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday #9 | Cari Benda Yang Tersembunyi



Nampak tak? Hahahaha. Kalau berjaya, cuba bagitahu dekat komen. Muehehe.


Nota Kecil : Esok result keluar! Haih. Ramai yang dah tahu, aku yang ketinggalan. Terpaksa juga tahu pada keesokan hari. Doakan yang terbaik untuk aku ye. Nervous -.-

9 comments:

farah hanim said...

fara tahu
yg tgh duduk adalah si lelaki
yg permpuan tu yg pakai baju purple tu
hehee...dia konfiuskan kat bahagian kepala..sekali pndg cam permpuan tu tgh bace paper tu.hehee

zatie said...

aku tawu......kepala lelaki uh tertukar ngn kepala pempuan tuh kan...muahahha

Clara Rella said...

Apa yg tersembunyi? cme nmpak gambar prmpuan peluk lelaki yg pkai bj itam tu and then nmpak ada bnde hitm putih at sofa merah tu.

erk.. bnde apa yg tersembunyi?

Clara Rella said...

btw, akq u ape?? UPM ke?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

diorng carik bnda trsembunyi kat paper?

Lia Irdelia said...

apakah ia erk...
tapi hampir terkeliru tadi..
rupanya yang baring tu lelaki..

heheh..

Si BuDaK KaChAk said...

tgn dgn kaki dia mcm footballer la...ni laki ke pompuan???hahaha

budak penjara said...

ak nmpk tangan yg rambut panjang tu besar dan berbulu..gay kah mereka??atau lesbian??haha

budak penjara said...

ak nmpk tangan yg rambut panjang tu besar dan berbulu..gay kah mereka??atau lesbian??haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...