Monday, February 13, 2012

Aplikasi Facebook

Assalamualaikum.


Hati banyak gembira hari ni sebab dah berjaya daftarkan kursus. Jumaat adalah waktu holiday sebab tak ada kelas. Huehue. Rabu kelas pagi je. Walaupun result tetap tak muncul, hati kena pura-pura gembira juga meskipun hanya tahu pointer je -.-


Haaa.. Ni nak tanya korang ni. Korang suka ke main application yang ada dalam Facebook tu? Aku jarang sangat sentuh application-application tu. Kalau ada pun, kuih raya ke? Birthday card ke? Kadang-kadang ada application yang meramal bakal anak lelaki ke perempuan. Siapa bakal suami la apa la. Tak ke korang percaya benda tu, dikira syirik? Aku peliklah. Aku ignore semua yang hantar dekat aku tu.


Contohnya ni..




Macam tak logik. Mana dia tahu? Tukang tilik eh? Lagipun, bahasa Indonesia. Apa yang penting, percaya kepada takdir. Kalau betul jodoh dah sampai, teruskan ikatan pernikahan. Kalau belum, redha je.


Nota Kecil : Jangan percaya perkara yang tidak dikenal pasti kebenarannya.

6 comments:

Ezad Skytech said...

tak pernah try pun semua2 tu..hee~

#buat apa nak percaya semua tu kan...

Dalila Diela said...

masa first2 wat fb slalu gak men benda2 cam nie. tp skg dah x main dah la.

KhaiZa said...

ha ha ha... saya tak pernah tgk pun applications tu.. saya banyak ignore kan jer..
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Order VCO Catalyst disini

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah x main apps fb ni..makin bahaya sbb bnyk yg sebarkn virus skarang ni.. huhu

zOeY zAu YaH said...

dulu ska tp suka2 je..skang x dah..hehe..

Si BuDaK KaChAk said...

tak main fb...so tak tau pun...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...